Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty M2 I Wyzucanie Eq? :>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dużo jest tematów co do botów które łowią na fb i później wywalają eq .

Na kilku serwerach odkryto nawet miejsce przerzutu botów .

A teraz przejdę do tematu .

Zauważyłem wczoraj jak kradłem drop botom w m2 było tych botów 25 . Myślę ze to są inne boty gdyż na Em2 można tylko odpalić 3 procesy . Nikt nie miał by na chacie z 10 komputerów i wszystkimi operował . To muszą być jakieś chińskie boty :|

I jakoś o 23.20 wszystkie boty znikly! A po (około)10 minutach pojawiły się znowu -.- Pojawia się jedno pytanie czy boty te moze tez chodzą tj tamte przerzucać eq ?? o.O

Na pewno nie raz widzieliście sklepy w mieście o nazwie : Jinno-Shinsoo-Chunjo_Book W sklepach tych sa jezyki jinno, shinso, chunjo, sun z,i oswajanie konia oraz polimorfia . Sklepy sa te jakos 3x dziennie . Jeśli się wyłapie taki sklep można ładnie zarobic . Tak samo sa sklepy z fms'ami . Mysle ze tez sa to sklepy botow .

Wiec jeszcze raz przejdę do pytania : Co myślicie o tym, żeby śledzić boty ? :> Może tez uda sie znaleźć miejsce przerzutu bo watpie żeby ktoś z 25 botów przenosił drop o.O

Jeśli temat się podoba proszę o + :D

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Byl niedawno podobny temat ale go zamkneli. Ja na swoim serwie nic ciekawego nie zauwazylem, nie wiem jak inni. Gram na Almanachu

sapere.png
Opublikowano

Mi sie wydaje ze botki tak jak na innych serwach wywalaja eq w m2 lub v1.

Jest tez mozliwosc ze te boty co zniikneły to nie poszly wywalic eq tylko sie restartowaly.

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

aha jesli był to przepraszam ale moze nie zamkna prosze o odpowiedzi :)

opolanka.gif

Opublikowano

Na tych botkach można nieźle zarobić! robisz drop hacka i włanczasz expienie koło nich na easymetin2. ja na generałach zgarnąłem x3 fms (1 miał śr 25) ale też często marmurki lot aja, jakieś 5 na 1h

@ edit

Dostałeś już odemnie plusa :]

Dawć ++

Kanał YouTube kliknijTutaj

Subskrybent me!

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/ <-- Podpisz się pod petycje. niech zwierzęta nie cierpią.

Opublikowano

Po pierwsze prosiłem o + :P

Wiem ze idzie dobrze zarobic bo w 2 godziny mam 30flag 2 marmurki poli i fms'a

No ale gdzies musza przezucac eq ..

opolanka.gif

Opublikowano

A dla mnie to noobskie, takie stanie na sępa i zapierdalanie eq, no ale niektórzy nie potrafią na siebie zarobić.

Plusa nie dam za ortografie.

Zdrawiam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

A dla mnie to noobskie, takie stanie na sępa i zapierdalanie eq, no ale niektórzy nie potrafią na siebie zarobić.

Plusa nie dam za ortografie.

Zdrawiam.

Po 1 to ja chińskie noobki, które expią po 20 .

Po 2 oni sprzedają kasę na stronkach takich jak gold4fast...

Dawć ++

Kanał YouTube kliknijTutaj

Subskrybent me!

http://pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/ <-- Podpisz się pod petycje. niech zwierzęta nie cierpią.

Opublikowano

no nie ! dzisiaj mod zamknal taki temat i znow taki zalozyłes bo nic nie zarobiles przez nich a chciałbys ? zalosny spam . Mod powinien to zamknac

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...