Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Dmg Hack Loguje !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram Ninija Daggerem (Chłopak) jak uzywam DMG hacka loguje mnie wiecie moze o co chodzi ;/

Z góry Dzieki !!!

DZIWNE ZEBY CIE NIE LOGOWALO ^^

Chyba chodzi Ci o lagi?

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Przy dmg to normalne, ale jaki masz net? (50 znakow xxxxxx)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Elo mam to samo i to jest przyczyna serwera moze napisz na jakim grasz

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Mnie na Mentalu na DMGHacku nie kicka, poczekaj do jutra naprawie błędy i będzie x6 przy okazji

Opublikowano

Jak juz ktos wczesniej napisal pewnie uzywac kill hacka. On przy jednym hiciem tragicznie zalagowuje gre i przy slabym necie oraz kiepskim kompie moze Cie po prostu wyrzucac.

Zreszta z DMG jest tak samo. W koncu to nie typowy hack ak MH itp tylko zmienione pliczki ktore w jakis sposob "psuja" strukture clienta.

Jezeli chcesz uzywac dmg hacka tylko w okreslonym celu np na bossy radze ci zrobic drugi folder z Metinem (czystym bez hackow itp) i w razie koniecznosci przenosic sie z jednego na drugi.

PS. DMG hak dziala "prawidlowo" (jezeli to tak mozna nazwac 2-3 min granie i pozniejsze kickanie) tylko na wojownikach facetach, surach facetach, szamankach . Na Ninjy chlopaku czesto sie cos "wali".

Zmien sobie na babke moze to cos pomoze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...