Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiasoft.Com Nie Dziala

bluboo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze gdy wpisuje tibiasoft.com to wyskakuja mi takie komunikaty

Ostrzeżenie- przejście do tej witryny może być niebezpieczne dla Twojego komputera!

Podpowiedzi:

Powróć na poprzednią stronę i wybierz inny wynik.

Spróbuj ponownie wyszukać żądane informacje.

Możesz też przejść na własne ryzyko na stronę http://tibiasoft.com/forum/. Więcej informacji na temat wykrytych problemów można znaleźć na diagnostycznej stronie Google dla tej witryny Bezpieczne przeglądanie.

Więcej informacji na temat ochrony przed szkodliwym oprogramowaniem online znajduje się na stronie StopBadware.org.

Jeżeli jesteś właścicielem tej witryny, możesz poprosić o oceną witryny za pomocą Narzędzi Google dla webmasterów. Więcej informacji na temat procesu oceny można uzyskać w Centrum pomocy Google dla webmasterów.

co jest nie moge pobrac ta pod tibie8.61 wlasnie update bylo dzis skonczylo sie o 18 snacie jakies stronki z tibia auto

ps jak byl taki temat to usuncie

http://tibiaauto.net/

znalzłem do zamkniecia

[

Opublikowano

A ja chciałbym wiedzieć czy ktoś wie kiedy tibiasoft będzie znowu działać? Bo pomimo zignorowania komunikatu o szkodliwości strony dalej nie mogę wejść...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

tibiasoft.com jest zawirusowaną stroną, jak wchodzę na tą stronę antywirus mi od razu blokuje, gdy tylko wchodzicie dostajecie hacki na komputer, ale słabe co was tak prędko nie hakną, jak coś ściągniecie to się zabawa zaczyna :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...