Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Pozadny Priv.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce postawic priva hamachi albo no hamachi raczej ta pierwsza opcja bo w xamppie mam problemy ze stronka. I teraz mam pytanie co powiedzielibyscie na priv serwer podobny w 90% do pla. Auto patcher,stronka,klient BRAK EPICKICH BRONI z wyjatkiem np syriusza oraz innych dostepnych na globalach od GF pod inna nazwa. Niestety teraz mam dylemat czy wogole ktos chcialby zagrac na takim serwie.Np hamachi max sieci 24/7 albo i no-hamachi jezeli ktos zrobi stronke na serwer.Istnieje tez mozliwosc postawienia dedyka ale hmm chyba ze ktos kupi bo ja wiecej niz na 1miesiac nie bede miec kasy.Ogolnie chodzi zeby ten serwer byl czyms jak Metin2PL z wiekszym expem bez is (mozliwe dotacje np po 6.10zl przez sms nic za to sie nie ma oprocz pewnosci ze serwer dluzej postoi) bedziemy banowac ludzi z tureckim proxy poniewaz to hackerzy ;-) np raty x30 moze x50 w tym grota jak na pl mila atmosfera brak kijowej nazwy poprostu Metin2Poland albo cos z tym stylu.Chce zrobic serwer majacy urok globala tzn satysfakcja z top, filmiki na yt o ulepszaniu itp.Co wy na to?Przepraszam za bledy oraz prosze o wstrzymanie sie od glupich komentarzy.

Ps.Team bylby selekcjonowany przez rozmowe telefoniczna aby uniknac dzieci neo.Aha s1 mialby 2CH jezeli stalby na dedyku a po miesiacu czy dwoch bylby 2 serwer.

W razie czego moje gg 6644243.

sygn.png

Opublikowano

90% podobne do PL?Powiem tak PL niszczy życie przez niego mamy mniej kolegów i gorsze oceny itd,cały dzień siedzimy w domu żeby dobić tą kulkę albo level.Więc odradzam robienie takiego dedyka i grania na nim.^^

Opublikowano

taki serwer i to na hamachi ? no cos waptie zeby ktos chcial wbijac miesiac jakis pozadny lvl... i jeszcze lagi...

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

A taki animemt2 bambuska ja np przy takich ratach to bym nie zagrał bo wole serwery easy/4fun/pvp ale dużo ludzi na nim jakoś gra a raty małe ulepszaczy trzeba kamienie dropić samemu jest misja do atlanty jak na pl

Albo triadica co na chwile weszłem i boga +7 600kk to podziękowalem

s2c77Oa.png

Opublikowano

bez sensu serwer na hamachi taki jak global? jak ma być serwer hamachi to już tylko 4fun bo żaden priv na hamachi nawet dedyk nie będzie stał tyle co pl stoi i zawsze będzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...