Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Yangi Na Allegro.Pl

ExTaSe**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W tym TuT-ku chciałbym wam objaśnić dokładniej jak i od kogo kupować Yangi na Allegro.pl

A więc do dzieła ;D

1.

nr1v.png

2.

nr2c.png

3.

nr3.png

4.

nr4.png

5.

nr5.png

6.

nr6s.png

Teraz Rada ode Mnie ;D

Odbieraj Yangi N00B charem który masz na innym mailu niż twoja postać główna...

Idź obydwoma postaciami w jakieś miejsce gdzie nikt was nie znajdzie polecam Góry na Sohan...

I Yang Droperem Wyrzucja kase N00B charem a Główną postacją na Auto-Pickup podnoś Yangi

TuT jest Dla Newbie

Jeśli się podoba Daj +

LINKI:

KamerMod

http://www.mediafire.com/?ejzzdgzngmo

SKAN:

Jest to plik z głównej strony KaMeR1337 / Virus total mi nie działa ;/

4194.png

dlugopisy.jpg

Opublikowano

Powiem Ci po co ten tut ;p dla tych co mają poniżej 14 lat xD

Tut się przyda dla tych małych napalonych kidów ;p

Opublikowano

ej napisz mi na pw kilka aukcji gdzie ktos sella na s4 yangi za doladowanie do fona s4 bo ja znalzłem 1aukcje ale goscio ma doco negatywów

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Eh każdy o tym wie ja nie polecam tego goscia co podałeś ss z jego aukcji.Według mnie najlepszy jest Mateusz940 można nawet u niego targować cenę jak się kupuje dużo yang ale chyba teraz nie ma aukcji jak by ktoś chciał jego gg to pw

Opublikowano

Na pewno "dzieciom" +10 się to przyda ; ) Dam Ci plusa, gdyż same wrzucanie screenów moim zdaniem wymagało wysilenia tym bardziej przy słabym łączu, lecz tego nie wiem

Pozdrawiam Kojak.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

noobstwem jest kupywanie yang na allegro :) lepiej nazbierać kase samemu bo jest satyswakcja że musiałeś ciężko na itema zapracować xD

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Eh każdy o tym wie ja nie polecam tego goscia co podałeś ss z jego aukcji.Według mnie najlepszy jest Mateusz940 można nawet u niego targować cenę jak się kupuje dużo yang ale chyba teraz nie ma aukcji jak by ktoś chciał jego gg to pw

TO był przykład -_-

4194.png

dlugopisy.jpg

Opublikowano

Jak wam sie nie podoba to nie komentować.

Bez spamu prosze bo warny polecą.!

boże chyba każdy 14+ wie jak i od kogo kupować na allegro ^^

nie wiem po co ten tut lol

Nie wiem po co twoja wypowiedź.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Spoko TuT może większość wie ale dla niektórych może sie przydać :)

Jak dodasz jeszcze Yang Dropera tego co można wywalać po 50k itd. to dam Ci 5 ^^

+ Już poleciał

OndteAw.png

Opublikowano

Spoko TuT może większość wie ale dla niektórych może sie przydać :)

Jak dodasz jeszcze Yang Dropera tego co można wywalać po 50k itd. to dam Ci 5 ^^

+ Już poleciał

Thx

Linki dodam jutro :D

4194.png

dlugopisy.jpg

Opublikowano

Plus za tutorial i przydatne dla tych co nie umieją sami zarobić, a później się dziwią, że bany lecą.

Tyle odemnie, pozdrawiam.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie lepiej wbić na

www.allegro.pl

I wpisać po prostu " metin2 " lub " metin2 yang " ?

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Jak wam sie nie podoba to nie komentować.

Bez spamu prosze bo warny polecą.!

Nie wiem po co twoja wypowiedź.

Ja też nie wiem poco twoja .

@topic

Ogólnie tut ładnie , czytelnie napisany ale wg mnie średnio przydatny , ale najważniejsze są chęci , + leci :))

Opublikowano

Tut bez sensu moim zdaniem.

Po pierwsze jedna czynnosc autor opisal w 2-3 pkt. czyli wejscie na allegro, pozniej w zakladke gry itp....skoro jak ktos wczesnie napisal wystarczylo wpisac "metin2" a jestem pewa ze 90% aukcji byla by odnosnie yang.

Druga sprawa: co do twojej rady o auto bocie itp...Nie dosc ze juz jedna niezgodna czynnosc wzgledem regulaminu serwera gracz robi to jeszcze ma przy tym uzywac hackow?

I najpeiej zeby pojsc w odosobnione miejsce?

Wybacz ale jezeli taka osoba ktora wystawia aukcje z yangami jest jakos skonsultowana z GM-ami Metin2PL to od razu bedzie wiadomo ,ze taki char nalezy do jednego gracza.

Jezeli juz mowa o przekladaniu kaski z chara to ja bardziej polecam m1/m2 gdzie jest sporo ludzi i trudno odgadnac na jaka postac char przerzuca kaske.

Opublikowano

Komuś się na pewno przyda , TuT dobrze wykonany . Ładny i przejrzysty.

Ale yangów i tak chyba nie można kupywać , gdzieś o tym czytałem chyba na

http://board.metin2.pl/

Pozdrawiam Sweet <3

sig.png

Zapraszam na to forum wszystko o metinie . (To nie reklamacja innych for) wszystko metiny biorę z mpcforum.pl

Opublikowano

Pomysł bez sensu, jeżeli ktoś by się uparł to bana byście i tak dostali, "czemu noobie tak mówisz przecież jak wyrzuci to tego się nie da sprawdzić" uprzedziłem wasze zbędę sugestie, ano dlatego iż GA itd mają dostęp do baz danych, gdzie moi drodzy mają spis pięknych postaci i wybierają daną postać piękną i patrzą kiedy wywaliła yangi szukają osoby która w tym samym czasie zebrała taką samą ilość yang, zajmuje to może 20-40 sek i już mają delikwenta, no ale oczywiście dla autora + za napisanie najbardziej beznadziejnego tuta jaki powstał nie wiem po co te + dla niego, w końcu chyba ten co kupuje yangi na allegro o tym wie że trzeba się jak najbardziej zabezpieczyć, no nie ? a co do yangów, czemu tak trudniej dostać bana ? w końcu taki w miarę normalny człowiek nie bawił by się w szukaniu "logów" wyrzucenia itemka/yanga, ponieważ to było by zbyt monotonne i długowieczne na tą liczbę graczy co kupują tę yang, dlatego ten sposób jest najbezpieczniejszy.

Opublikowano

Dla Mnie Ważne jest to ze to zrobił ze się postarał co po niektóre osoby o tym nie widziały + Leci Dzieki : )

Opublikowano

Pomysł bez sensu, jeżeli ktoś by się uparł to bana byście i tak dostali, "czemu noobie tak mówisz przecież jak wyrzuci to tego się nie da sprawdzić" uprzedziłem wasze zbędę sugestie, ano dlatego iż GA itd mają dostęp do baz danych, gdzie moi drodzy mają spis pięknych postaci i wybierają daną postać piękną i patrzą kiedy wywaliła yangi szukają osoby która w tym samym czasie zebrała taką samą ilość yang, zajmuje to może 20-40 sek i już mają delikwenta, no ale oczywiście dla autora + za napisanie najbardziej beznadziejnego tuta jaki powstał nie wiem po co te + dla niego, w końcu chyba ten co kupuje yangi na allegro o tym wie że trzeba się jak najbardziej zabezpieczyć, no nie ? a co do yangów, czemu tak trudniej dostać bana ? w końcu taki w miarę normalny człowiek nie bawił by się w szukaniu "logów" wyrzucenia itemka/yanga, ponieważ to było by zbyt monotonne i długowieczne na tą liczbę graczy co kupują tę yang, dlatego ten sposób jest najbezpieczniejszy.

Nie pomysł nie jest bez Sensu...

Myślisz że 11-letnie dziecko poradzi sobie z kupowaniem yang na Allegro.pl

Zastanów się co piszesz a potem pisz :D

pozdro

4194.png

dlugopisy.jpg

Opublikowano

UP: Bezmózgi idioto ile dzieci "11letnich" kupi CI yangi na allegro ? a jeżeli już ktoś kupuje to jest na tyle ogarnięty że da sobie radę... a więc zamknij ryjek (Sorki za ten bulwers ale takie dzieci jak up mnie wkurwiają)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...