Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zarobic Na Pomocy Innym.

dar123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim pierwszym tutku:)

Sposob najlepszy na nowych serwerach, chodz n a s16 ja tak zarabialem(do bana na konta za sell yang)

1.Sposob

Potrzebne:

30-45 lvl

W miaredobre eq, mozna sklamac(dodac sobie + i sr)

Na 500k ok 20-30 min

Na czym polega ten sposób?

Już tłumaczę,patrzymy w m1 na czat, po mniej niz 5 min widac juz z 3 oferty typu:

"Poszukuje grupy na bojowca po udanym 500k"

Pisze do goscia i sie umawiacie, wiekszosc takich osob ma juz ok 6 lepkow :)

Idziecie na pustynie i bijecie moby potrzebne do konia bojowego. Gosciowi zalicza misje, Ty masz juz 500 k.

Polecam to robic na EM2 od andrzeja, 3 konta na bocie z DMG i jedno konto, ktorym Ty chodzisz, to juz 2kk

siedzac po 3-4 h mozna zarobic czasami, jesli maja dobry humor nawet 12-16 kk

2.Sposob

Wbijamy 40 -50 i czekamy na oerty typu:

"kto podexpi do 30 dam *kk"

Piszesz do goscia na szept i mowisz za kazde kolko do 25 lvl *** k na koniec lvl **k do 30 co kropka ***k"

Cena (*k) zelezy od ciebie.

Dla Ciebie dobrze, gdy gosciu ma "farme botow"

Czemu?Bo w ciagu jednego dnia na samych Fms koziki , RIbki zarabia 1kkk!

Sposob na realna kaske :)

Kupujesz jakiegos dobrego bota i w miare dobry komputer, robisz nowe konta i na Metin2.com na Ch1 zostawiasz boty: najpierw dobijasz im 5 lvl i wybierasz mentala.Robisz silnena 3 i 1 w Duchowe Uderzenie.

Nastepnie 1 w Uderzenie Miecza i reszta w silne. i tak do 30,maxymalisujesz najpierw silne potem duchowe.Wszystko oczywiscie na dmg hacku.Od 30 na Ezo, by dropic Ribki.

Zakladasz nowe konta i sprzedajesz wszystko w m1 na ch1.po 1-2 kk ida jak swieze bulki.

Zakladasz konto na allegro i sprzedajesz kase 10 kk za 13 zl, gdyz to jeden z najdrozszych serwerow(anthor)

Na anthorze, serwer handlowy to Ch1 nie Ch2

@Notka

Panie Administratorze, to nie proba sprzedarzy na MPC.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Anthor jest bardzo tani :) Drogi, jeżeli chodzi o yangi na allegro (szczerze mowiac, nie widzialem ofert).

Botów jest bardzo mało i tylko na CH3 (Chunjo)

Co do sposobu z bojowcem to nie jest tak różowo.

Opublikowano

Kolego, Jesli mi nie wierzysz, że tak mogłobyć, do 50 lvl pomagalem i dorobilem sie w sumie ok 1kkk!

Starczylo na 1 skilla na P, drugi na G2 : Silne : duchowe dlamnie to sa 2 najlepsze skille,

Racja, Anthor jest tani, Ale tylko przedmioty 60 + gdyz tam nie ma duzo takich lvl.

Fms Chodzi po 2kk rib - 2,3kk

A że na allegro nie ma to ja traktuje jak + Bo mozna zarobic, znam przynajmniej 38 polaków którzy kupowali 10 kk yang za 6,12 euro, Zysk,w zl naprawde wielki, polecam.

500k na 30 min, fakt maly zarobek, ale grajac po kilka h dziennie sie oplaca.Pozatym mozna pare lucznikow ubic a reszta graczy Cie podexpia :)(zawsze rowny)

@down Kto sprzedaje fms +0 na anthorze ? nikt,kowal ulepsza do +4 bez duzego problemu, wiadomo czasem spali ale na tym polega biznes.

I nie dopisalem, dlatego kolego nie rozumiesz: NA BOJOWCA SIE POMAGA TYLKO I WYLACZNIE NA PLU.(polecam serwery : Serwandes, deimos orion candia i s24 )

Na anthorze malo za boja placa, nie polecam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Kolego, Jesli mi nie wierzysz, że tak mogłobyć, do 50 lvl pomagalem i dorobilem sie w sumie ok 1kkk!

Starczylo na 1 skilla na P, drugi na G2 : Silne : duchowe dlamnie to sa 2 najlepsze skille,

Racja, Anthor jest tani, Ale tylko przedmioty 60 + gdyz tam nie ma duzo takich lvl.

Fms Chodzi po 2kk rib - 2,3kk

A że na allegro nie ma to ja traktuje jak + Bo mozna zarobic, znam przynajmniej 38 polaków którzy kupowali 10 kk yang za 6,12 euro, Zysk,w zl naprawde wielki, polecam.

FMs'y i Rib'y +0 od 450k do 1kk

@edit

Tak, ale malo osob tam robi boja. Wiec jak uda ci sie co 2h to sukces

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bylo a pozatym Tut slaby .

0 przejrzystości .

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Panowie,jak mam wczesniej napisane, to moje konto.

Report za odkopanie tematu.

Tematu byl zgadza sie ,ale ktos go odkopal :]

A to ze tam jest wirus to raczej bajka, lecz i tak to jest strona, na której możesz oddac konto gdy KONCZYSZ gre!

@ps to nie key mozeszgrac dalej:]

Zaraz dam skan strony z VirusTotal, i zobaczymy czy jest i jaki wirus :]

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=6d529bcd376b06a2562bff808cfda624-1286533486

@down

Na metin2.com-czytanie ze zrozumeniem

@2xdown

Na ulpeszaniu ribow do +9

Ropnie dzinnie 50 ribow, i 10 ulpeszy na +7/+9 a jak ladne sr to 1kkk mozliwe.

Trudno, nie znasz sie na biznesie , bo jest sposob,ze mozna odpalic xx EM2 tylko trzeba umiec :]

65994253024037513199.png
Opublikowano

Za bojowca prawie nikt nie płaci zrobisz mu misje a on loga 1 na 5 ci zapłaci całość można też wziąść połowe przed ale za te np.200k jak takie silne chodzi po 3kk aha

ja gram już 3000 min i tylko 2 razy widziałem jak ktoś szepcze szukam ekipy na bojowca .

Czemu?Bo w ciagu jednego dnia na samych Fms koziki , RIbki zarabia 1kkk!

Człowieku weż mnie nie rozbrajaj 1kkk w 1 dzień hmm jak 1 rib np po 2kk to musisz wydropić jakieś 500 ribów na 10 botach tego nie zrobisz .Pozatym na easy można tylko 3 odpalić ,trzeba płacić za chińskiego bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...