Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich , mam taki problem Jakis miesiac temu ktos mi chyba ukradl konto na PLu 49 lv Passy zostaly zmienione ale email chyba nie . Gdy probuje użyc przypomnienie hasła to wychodzi albo komunikat "Uwaga twój adres email wyglada na nieprawidłowy" albo "Kod Captcha został wpisany nieprawidłowo" ale ja na pewno wpisuje go dobrze z innym kontem od razu zadziałało przypomnienie. Wiec chcialbym sie spytac co to jest ? czy ktos mi ukradl konto i uzyl jakiegos buga na email? Na moj adres email nie przyszla zadna wiadomosc o zmianie a dodatkowo okolo tydzien temu zostaly zmienione moje passy do innego konta lv 27 bez eq mialem prawdopodobnie wczesniej keyloggera ale zrobilem formata obu dysków więc juz nie mam . Ktos mógł znac moj adres email prosze o pomoc

Sciagalem tylko spolszczenie do takiego serwera i tam byl i jeszcze email podalem swój tam

A wlasnie mam na tym emailu kilka kont ponad 3 czy przez to przypomnienie nie dziala ?

Edytowane przez dwatrzy24
Opublikowano

Email zmieniony, masz 3 dni na odrzucenie zmiany MAILU, a to już 7 dni minęło, więc nic nie zrobisz.

Cu.

g0Tef.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...