Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimalna Liczba Znaków Na Post :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no lol koleś w metinie tak pisał...

Uwaga oszust (50 znakow xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)

.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, troszku to bezsensowne, jak na temat wystarczy jedna krótka wypowiedź, albo np. w pogaduszkach ktoś się o coś pyta i wystarczy krótkie "tak" ? Będe wstawiał spacje.

Opublikowano

Pomysł dobry, ale spamu i tak się do 100% nie uniknie.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

50 znaków to trochę za dużo.

Będą warny jak ktoś nie napisze 50 znaków?

Obowiązuję to też w dziale Zbanowani?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Trochę za dużo tych znaków ;/ Kokoszu mógłbyś ustawić np. 30 znaków albo 20 byłoby o wiele lepiej bo chce odświeżyć temat, a tu mi komunikat wywala.;/ Nie chce spamować czy coś ale to trochę przesada.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Wg. mnie pomysł dobry, bo tak jak inni powiedzieli, będzie to ograniczać spam, ale taki Keczup czy ktoś inny będzie ograniczać tą barierę wyrazami typu:

"Konstantynopolitańczykowianeczka" także nie wiem, czy to wypali, jak Team sobie życzy...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Mi tam obojętnie, lecz mam pytanie czy "spację" też się liczy tak jak np. piszemy w telefonie Sms...? xD

Ps: niektórzy będą SPECJALNIE nadrabiali sobie posty "..." np. jak ja to robię, lacz ja nie specjalnie tylko z przyzwyczajenia^^

np. Fajnie ale mogło by być lepiej... Ten pomysł nie jest za bardzo fajny. Ale ujdzie...

X

by Me.

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł. Od dziś nie będzie już takich odpowiedzi jak [ cytuję ] dzięki, masz 5!, super, przydało się, +5. 50 znaków to na prawdę nie wiele, a jakość odpowiedzi jest o wiele bardziej wartościowa. Młokosom przyda się, aby rozwinąć nie co swoje wypowiedzi w szkole ^_^

Pozdrawiam.

Opublikowano

Taa, proponuję jeszcze więcej. Czasem krótka odpowiedź wystarczy. I co teraz? Mam dodawać na siłę ileś tam znaków?

Opublikowano

jak Twoim zdaniem będziemy odświerzać?

Zaiste jest, iż chciałbym ten zacny temat odświerzyć w celu zebrania jak największej gawiedzi i wysłuchania chędogich komentarzy?

@SonYuo -> Satan i tak wygra, więc nie wiem po co ten biały się z nim siłuje

57199140501148694665.png

Opublikowano

Zaiste jest, iż chciałbym ten zacny temat odświerzyć w celu zebrania jak największej gawiedzi i wysłuchania chędogich komentarzy?

To już jest mało śmieszne, skończ.

Pomysł jest dobry, ale limit za wysoki.

Opublikowano

Ehh, może i pomysł dobry, lecz nawet jak będzie mniej znaków a odpowiedź może zawierać jedno słowo... I co? Mam pełnym zdaniem odpowiadać?

Niedługo za posta trzeba będzie eurogąbkami płacić...

Opublikowano

Ehh, może i pomysł dobry, lecz nawet jak będzie mniej znaków a odpowiedź może zawierać jedno słowo... I co? Mam pełnym zdaniem odpowiadać?

Niedługo za posta trzeba będzie eurogąbkami płacić...

Pomyśl, jak można w poście napisać tylko "DZIĘKI" - takie coś można napisać na prv, bo w temacie jest tylko.. śmieciem ^_^ [ post ofc. ] - bez wartości, nic nie mówiący, pisany na szybko.

Sam wyraz "dzięki" ma 6 liter, więc napisać troszke więcej, a być może jedno, dłuższe zdanie nie jest dużym problemem ;x

Opublikowano

Pomysł mi się nie podoba. Czasami ma ktoś napisać Kontakty tylko ?? ma dopisac asdasdasdaasdsa ?? (to przykład)

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

mi się tam podoba, na pewno trochę ograniczy spam, ale zdał by się jeszcze taki licznik ile zostało, np. "Napisałeś : xxxxxx liter " żeby było wiadomo ile do końca ;)

Pomysł mi się podoba ale przydałoby się coś takiego jak pisał Lenart.

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...