Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krycie Sie Vs Wirujacy

paryfek

asd  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. ??

• krycie
      18
    • wirek
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktory skill? Mam juz zasadzke, chmurke i szybki na M i chce zrobic postoj na 70lvl na wbicie skilli na G

narazie daje w wirujacy ale moge resnac isem.. ja bym wbijal w wirek, ale wole posluchac waszych opini

a w ogole to ile krycie daje do zasadzki na m1, g1 i ile trwa?

Opublikowano

Słyszałem żę krycie jest bugnięte tzn na m1 i P tyle samo daje w rzeczywistości

Więc wirek

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Tak po namysle, wydaje mi sie ze krycie bedzie lepsze, bo jak wbije skille na g, zrobie smocze na +9 z kd to poskladam kazdego na serie

Opublikowano

ee tam ja wbiłem wirka na m ;D własnie mi sie postac expie na dzikusach ;D em2 + skill hack ;D a na jakim serwie grasz

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

ee tam ja wbiłem wirka na m ;D własnie mi sie postac expie na dzikusach ;D em2 + skill hack ;D a na jakim serwie grasz

arkantes s11

Opublikowano

Czlowieku, jasne, ze wirek. Co da ci durna zasadzka ze zbugowanym kryciem? W dodatku mozesz nie trafic przeciwnika. Wirek ma dosc wysokie dmg I mozesz 3x walnac, co jest bardzo proste jesli sie wycwiczy.

Opublikowano

ja ci to inaczej wytumacze walisz na 70 lvlu z zasadzki 3k krycie na m da ci okolo 5k max... a wirek 3x 1,5k + trutka .. czysta matematyka

76561198017353072.png
Opublikowano

Wirek, bo krycie jest zbugowane na pl'u chyba ze zrobisz na P dopiero odczujesz jakas roznice. Krycie maxuj dopiero jakos osstani skil jak nie bd miec juz w co dodawac. ;]

12048304.jpg
Opublikowano

moze na pl jest bugniete nie wiem jak to tam wyglada moge sie poswiecic i zrobis dmg test ale na privie serwie i dac Ci wyniki z kryciem i bez krycia z zasadzki

bez zaszdzki

w plecy ~ 7k

od przodu ~ 5k

z zaszdzka

w plecy ~ 9k

od przodu ~ 7k

staty 90 sila i zre

bron smocze +9 bez kd

Skile na P

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

moze na pl jest bugniete nie wiem jak to tam wyglada moge sie poswiecic i zrobis dmg test ale na privie serwie i dac Ci wyniki z kryciem i bez krycia z zasadzki

Jesli mozesz.. zrob na m1 i g1

Opublikowano

do PVP Krycie się ( i wal od tyłu z kryciem )

jak walisz od tyłu z zasadzki lecą 100% więcej obrażeń a z kryciem pro

ale do expa wirujący polecam :)

Opublikowano

Polecam Krycie Się ;) , gdyż potem jak będziesz miał 70 + nie będzie ci się chciało expić ;) Wiem bo tak miałam szamanką 73 lv i dalej expić sie nie chce . Także daj w krycie , ulepszaj skille , Rób PvP , eq ;) Byee <3 <3 <3

Proszeeeeeee ;ddd Kto Mi Zrobi Fajną Sygne ??? ;(

Jeżeli Nie Lubisz Justina Biebera Daj+ dajplusa.gif

http://stworzwirusa.tk/665/annaalewiesz_

<<---- Wejdziesz i pomozesz ?

Opublikowano

Czesc, Posiadam ninje 79 poziom na Arkantesie :) , Rozdalem skille ogolnie Zasadzka-wirek-trujaca-szybki, wymienil bym ten szybki na krycie w wielka przyjemnoscia, no ale nie bede kasowac skilli na G :/ , Ogolnie moimi chakrami +9 i bonami na ludzi z zasadzki idzie walnanc kryta 14-16k co konczy pvp, a z kryciem mozemy zrobic z 12k bez kryta i dobijamy wirkiem , (liczcie sie z tym ze mental jak ma skilne na G/P wirek walniemy max x2)

Polecam dobic krycie na M10 :) Wiem ze od G jest zbugowane

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Wirek lepszy jeśli chodzi o exp , wiec jeśli masz zamiar bić do 99lvl to wirek pierwszy.

A takie info małe:

Od M6/M7 zadaje więcej (podstawowych) obrażeń niż zasadzka na tym samym poziomie.

Kocham Demotywatory.pl!!!

Opublikowano

No to ja powiem tyle gram na privach i sprawdzawalem to z kilkaset razy no to tak daj pierw w krycie a jesli masz zamiar bic lvle oczywiste wirek;p

Wirek tez do bosow sie bardzo przyda po combie wir x3 zasadzka i chmura i szybki ognisty krol deda;p

A co do krycia jest zajebiste w pvp.;

sprawdzalem to na jednym privie hardzie tam trudno o pro eq ale sie udalo mialem 102 zrecznosc sila 112;p

Nie bylo tam 6-7 bona a bony 1-4 jak pl

all skille P mialem i z skrzydelkami[sztylety 75] umki 11 i 25% na woja i 50 ludzi jebnolem kolesiowi od tylu 31k;p

Wiec na plu jak ty zrobisz m10 krycie i g-p zasadzke + smocze +9 z kd bedziesz trzaskal z niezlym eq po 10k nawet;p

Tyle odemnie pozdrawiam licze na -

rapmajster.png

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

A ja ci dam 5 x + lub - i 5;]

Opublikowano

A jesli mam juz chmurke i zazadzke na m to co potem lepiej? Szybki czy wir?

15831637.gif

Jeśli potrzebujesz grafiki, napisz - postaram się pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...