Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium

carvahal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) Mam w planach zakup premium na allegro. Rozmyslam pomiedzy braz lub gold. Chciałbym zadac dwa pytanie dotyczace zakupu :

Czy te kody kupowane na allegro dzialaja, chodzi mi o to czy nie zostane wykiwany. Jaka mam pewnosc ze otrzymam prawidlowy kod ??

A teraz cos trudniejszego :) Prosilbym o wytlumaczenie co mam zrobic gdy otrzymam juz ten kod.

Za wszelka pomoc bardzo dziekuje :)) Pojda plusy :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam Cie.

1.Nie nie zostaniesz wykiwany na allegro te kody działają zawsze!

2.Pewność możesz mieć jak kupisz premke i sprawdzisz poczte(e-maila)na której się rejestrowałeś na allegro,ten kod jest przesyłany w ciągu 24h więc się nie martw że nie przesyłają Tobie kodu.

2.Jak dostaniesz kod to idziesz na stronę GamerFirst póżniej klikasz na dole WarRock a tu dam linka żebyś miał szybciej http://www.gamersfirst.com/warrock/ póżniej się logujesz i bierzesz na góre po prawo REDEEM CODE i przenosi Cie na stronę gdzie masz do wyboru trzech różnych opcji do wpisywania kodów,my wybieramy oczywiście te pierwsze"Target Prepaid Card"i przenosi nas do strony gdzie wpisujemy kod do insert Code# który dostaliśmy na e-mailu i póżniej klikamy REDEEM NOW!

I to tyle życze miłej zabawy z premką :).

Pozdro

@down ale to na allegro?

// M@niek: Pisz jak człowiek...

Pomogłem daj + lub 5 :)

Opublikowano

Kupuj od sprzedawcy, które ma dobre komentarze, kody na pewno będą działać.

Lepiej kup premkę za pomocą paysafecard. Jest lepiej, taniej, a kartę kupujesz w zwykłym sklepie.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

PSC. nie kupujcie na k2 prem tylko na playspan jest taniej!!

bo K2 sobie doliczają pare % chyba bo ja tak miałem na 1200 G1 nie starczyło więc kupiłem 800 g1

a poźniej okazało się że 400 moglem kupić ( i się załamałem ) ale na playspan nie polecam kupować nie doszły mi raz o.O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...