Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Pytan Ze Strony Newbie ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc .od razu przjde do moich pytan

1.Co daje ten playspan , i gdzie mozna wykorzystac jego punkty

2.Jest gdzies tut opisujacy sterowanie? bo jak kucne , to nie wiem , ktorym wstac ^^

3.Jak sie kupuje bronie , bo zaczynajac dzis gre , wbralem bodajze medyka dostalem pistolet , karabin , jakas ampulke z krwia i piesci ^^

4.Gdzie sa granaty , tzn. je sie kupuje czy co?

to na razie tyle , mam jeszcze kilka ale zapomnialem o nich :F licze na szybka odp.

Opublikowano

Czesc .od razu przjde do moich pytan

1.Co daje ten playspan , i gdzie mozna wykorzystac jego punkty

2.Jest gdzies tut opisujacy sterowanie? bo jak kucne , to nie wiem , ktorym wstac ^^

3.Jak sie kupuje bronie , bo zaczynajac dzis gre , wbralem bodajze medyka dostalem pistolet , karabin , jakas ampulke z krwia i piesci ^^

4.Gdzie sa granaty , tzn. je sie kupuje czy co?

to na razie tyle , mam jeszcze kilka ale zapomnialem o nich :F licze na szybka odp.

1. Playspan to strona na której można 'zarobić' na premium (i nie tylko) poprzez wypełnianie ankiet, itp.

2. Tut? O ile szprechasz trochę po ingliszu to w warrocku masz zakładkę "controls" z tego co pamiętam, gdzie jest wszystko opisane. Jak wejdziesz na jakiś serwer, to patrz w lewy dolny róg.

3. Bronie kupisz w itemshopie. Zakładka ta także znajduje się w lewym dolnym rogu po wejściu na serwer.

4. Granaty są dostępne tylko na profesjach 'sniper' i 'assault'. No... teoretycznie..

Ba.

Opublikowano

No to nastepne pytania :F

1.mam 30k dinarow? na co je najlepiej wydac?

2.o co chodzi z tymi slotami?tzn , jak je kupic , a pozniej w nie sie wsadza 5 bron , z tego co mysle?

3.co znaczy na broni w iem shopie ''members only''? mam to tylko przy famasie , a przy innych ak berettach itp. teog nie ma

to na tyle ;f

Opublikowano

1. M4 i mp5k

2. 5 slot można kupic na jakąs inna broń. np. m60 i niektóre bronie można użyc tylko w 5 slocie. 8 slot jest do broni gold, które można kupić za g1 i do reatili. 6slot do px'ów.

3.Żeby kupic, potrzebujesz premki.

Pomagam jak moge, zdejmijcie mi 90%.

13501.png

Opublikowano

No to nastepne pytania :F

1.mam 30k dinarow? na co je najlepiej wydac?

2.o co chodzi z tymi slotami?tzn , jak je kupic , a pozniej w nie sie wsadza 5 bron , z tego co mysle?

3.co znaczy na broni w iem shopie ''members only''? mam to tylko przy famasie , a przy innych ak berettach itp. teog nie ma

to na tyle ;f

1. Najlepiej MP5K na 2gi slot, a jeżeli masz zamiar grać głównie medykiem, to nic więcej jak na razie ; ) Dobrze jest oszczędzać kasę. Później się przyda.

2. Sloty - miejsca na bronie. W podstawie mamy dostępne takie 4. Jak kupisz premium to możesz dokupić sobie 5ty slot na różne bronie. 6sty slot jest na px'y, a 8 na bronie z marketu/retail 'gold'. No.

3. Members only oznacza, że aby kupić daną broń musisz mieć konto premium ; )

@polecam przeczytać:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

lula przeczytalem tamto :] , ale to glownie do gry , ale tut niczego sobie dobra nastepne pytania

1.spodobal mi sie snajper , co radzicie mi mu kupic i jak juz to kupie gdzie to dodac , zebym mial to w grze

2.grajac z 2 konca mapy sciagaja mnie karabinem , to jest jakis dodatkowy celownik?

3.3 pokoje na stracie gry co oznaczaja? international, europe i jakis tam jeszcze

Opublikowano

lula przeczytalem tamto :] , ale to glownie do gry , ale tut niczego sobie dobra nastepne pytania

1.spodobal mi sie snajper , co radzicie mi mu kupic i jak juz to kupie gdzie to dodac , zebym mial to w grze

2.grajac z 2 konca mapy sciagaja mnie karabinem , to jest jakis dodatkowy celownik?

3.3 pokoje na stracie gry co oznaczaja? international, europe i jakis tam jeszcze

1. Jak na razie tylko na 2gi slot MP5K, bo naprawdę dobre karabiny są dla premium.

2. Celowniki w snajperkach są max x2 - dwa razy kliknąć PPM. (Chyba max x2...?) Może nie był aż tak daleko? Ostatecznie mógł być to cheat. Aby móc widzieć więcej, polecam zwiększyć detale ; )

3. Są to serwery. Te paski obok nich wskazują na ich zapełnienie. Zielony--->Żółty--->Czerwony. Czerwony oznacza, że dużo graczy jest na serwie. Co za tym idzie jest obciążony i czasem mogą występować lagi. : >

Pozdrawiam.

Opublikowano

ok dzieki wielkie :)

kupilem jak poradziles

i jeszcze pytanie , ktorym sie pisze z graczami? tzn co trzeba wcisnac

Piszesz enterem. Po wciśnięciu F1 - chat z graczami z Twojego teamu, po wciśnięciu F2 - chat z graczami z całego rooma. (F3 - chat z członkami klanu, ale domyślam się, że nie masz jeszcze klanu :D )

Opublikowano

ok kurde wiedzialem ze znow cos napisze ;f

1.ktorym mozna lezec? czytalem gdzies ze mozna

2.ktorym sie rpzeloadowuje? , bo padam przez to jak mam 1 naboj.

1. Leżenie. Klikamy 2x C. Działa tylko na mapach urban ops i ballte group. Na CQC możesz tylko kucać.

2. Przeładowanie jest po wciśnięciu klawisza 'R' jak "Reload" z angielskiego - przeładowanie B)

PS. Zły dział ; )

Opublikowano

no kurde , to przeciez ja nie mowie to moze pozniej byc w koszu jak kto chce ;f ale nastepne pytania leca ;d

1.gralem na mapie typu deathmatch nie dostalem za nia nic expa , czemu?

2.zawsze moge grac kim chce , czy na jakichs mapach sa ograniczenia?

Opublikowano

no kurde , to przeciez ja nie mowie to moze pozniej byc w koszu jak kto chce ;f ale nastepne pytania leca ;d

1.gralem na mapie typu deathmatch nie dostalem za nia nic expa , czemu?

2.zawsze moge grac kim chce , czy na jakichs mapach sa ograniczenia?

1.

To jest ukryta treść, proszę

No albo wszyscy przeciwnicy wyszli z pokoju. Wtedy jest tak samo.

2. Możesz grać kim chcesz.

Opublikowano

nastepne pytanie ;d wypelnilem 1 raz kupon playspan i dalej nie moge po prostu ''reedem'' jest na szro i nie da sie w niee kliknac co zrobic?

Najwyraźniej coś źle wpisałeś. Jeśli chodzi o te darmowe kody z tej strony, to tam niżej, gdzie jest reedem, działają kody tylko z tym 'xmasan' w środku.

Opublikowano

ale to jest blad taki ze ja nie moge nawet kliknac w reedem a poprzedni kod zadzialal i dostalem 50 pkt

bo z xmasan'a możesz tylko 1 użyć chyba..? [nie jestem pewien.]

PS. Ee. idź spać jak i ja to właśnie robię. :D Polecam.

Opublikowano

^^ ale byle co tam wpisze to nie moge kliknac co mam zrobic? za 150 pkt nie kupie nic , chyba ze to jestg jakos 1 kod na dobe?

@edit juz wiem , bo w ostatniej tabeli musi byc 6 cyfer a jakis but podal 5 i ja sie glowilem

@e

mam problem nastepny i to chyba najwazniejszy ...

wpisujac na gamersfirst lub warrock net swoje dane , pisze mi ze sa zle , a logujac sie do gry sa dobre co zrobic??

Opublikowano

możliwe, że przy wpisywaniu hasła masz capslocka, albo ,źle wpisujesz gamer id

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Ludzie on jest nowym i się pyta a wy się naśmiewacie sami byliście pewnie zdezorientowani jak zaczynaliście grę więc :

1.Na play spanie możęsz zarabiać punkty klikać reklamy a poźniej np. kupić premke 3 dni gold za darmo ! :)

2.Nierozumiem ale chodzi Ci chyba o to ( na samym dole po lewej stronie tam masz ustawienia )

3.Na samym dole po lewej stronie masz Intem Shop

4.Granaty dostajesz za darmo ( u assulta i snipera )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...