Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boga +9 Jak Zdobyć Kase

sebastiandragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbieram na boga+9 potrzebuje koło 500kk przez farm boty małże zeszły z 1kk do ledwie 350k i mam problem jak uzbierać kase na tego boga mam 5 kont z lvl 30 i nie zbyt chęci by coś robić poradzicie jakoś jak najszybciej zarobić a sie nie narobić

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Tu masz spis tutów dotyczących zarabiania:

http://www.mpcforum.pl/topic/190713-zbior-sposobow-na-zarabianie/

@edit

UP szybszy :)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

ten tuty na zarabianie widziałem ale które są najlepsze bo tak to chodzi mi by zarobić i myślicie że nie umie poszukać sam

wlasnie tak

Opublikowano

wlasnie tak

Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś chodziło mi że umie poszukać ale te bajeczki o tym że na imha zarobi 70kk w jedną noc czy na małpach 10 medali na 3 h to nie wierze chodzi mi z waszego doświadczenia których sprawdzaliście i wnioskujecie że jest najlepszy

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś chodziło mi że umie poszukać ale te bajeczki o tym że na imha zarobi 70kk w jedną noc czy na małpach 10 medali na 3 h to nie wierze chodzi mi z waszego doświadczenia których sprawdzaliście i wnioskujecie że jest najlepszy

malpy tylko na tydzien max dwa (pozniej juz wszyscy maja tego po dziurki)

fms ribow nie sprawdzalem

ale najlepszym sposobem na zarabianie jest expienie, wnioskuje ze masz ponad 50lvl wiec bodzie ci juz leca, pusc bota z oddawaniem expa w v1/v2 i ci wpadnie pare bodzi, sun zi i moze jakis bon

Opublikowano

Ja bota stawiałem na noc na pustyni + pare fb . Na drugi dzien cale eq zelkow +5 kupywalem i z 3-4 +9 były :)

albo na k.k postaw :) Mi z rekawica na 28 lvl przez noc 40 k.k poleciało ;D pózniej bierzesz smocze +4 i robisz do +9 ;O

Duzo tu mozna jeszcze wymieniac :P

Opublikowano

na tych 5-ciu kontach odpal fishboty najłatwiejszy sposób na kasę

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...