Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam pewien dylemat i mam nadzieję, że mi pomożecie.

Mam 33 lvl Body, za 2 dni wbijam 35 i bd miał bojowca.

Będę miał 2x drop na tydzień ew. 2 tyg... i nie wiem czy nie dokupić coś do mojego eq i iść na metki cienia? (Twardosci?) I może loch łatwy,zwykły...

No właśnie więc teraz może napisze swoje obecne eq.

Tygra +9 ( na 34 smiertelna +7 z kd defa +2 i uchylki +3)

żelek +7, 5kątna +7

rib +9 sr 4, umki 6 i 10 orki (kd powtorki +3 i spalony ;()

srebrna +7 i ebo +7

buki 1k hp, naszyjnik 200hp (poluje na 1k hp)

Łącznie jakieś (Narazie) 260 defa, 6k hp

I teraz główny dylemat: Mam 70kk (Może niedlugo wyciagne okolo 80kk) Gram na s 14 jak coś

Oplaca się kupić np. Smiertelna +9? zelek +8/9, 5katna +8.

Żeby iśc na silniejsze metki? I czy dam rade wtedy metkom Cienia?

Chciałbym abyście mi napisali czy to opłacalne, jeśli tak to co dokupić itp.

PISZCIE! Pozdrawiam i z góry dzięki

Opublikowano

Na metki cienia na 35lvlu musisz mieć śr w ribie 30+ :-)

Wtedy można dyskutować o metku cienia nawet temu na 50lvl (nie pamiętam nazwy):-)

Więc kup riba, i przynajmniej pięciokątną

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

PO 1 Wbij 35lv :P po 2 zrób buffa 35lv Smoka Pomoc+m1 i błogo +m1 Po 3 Kup srebnom+9/ebo+9 ribka +9 lepszego +15sr ( Najlepiej gdzieś 25) I powines dawać rade z metkami na 40/45/ i 50 może ...

Daj +

Kofam cie : P

Opublikowano

wbij 52, po co kisic sie na 35 lvlu.. na 52 lvl jest duzo lepszy zarobek (dropia bodzie i latwiej ci ubic metiny z ktorych leca kamyki), przemysl to

Opublikowano

Ja proponuję Ci wbić 45 lv, zrobić Buffa z Pomocą i Odbiciem na M,kupić lepszego Ribka śr.20%+, okrągła +7, żelka +8/+9 i mieć z jakies 10 k hp. Wtedy spróbuj chodzić na metki 45 50 i 55.Drop wspaniały!

Jeśli Ci pomogłem albo chcesz być Pr0 daj mitorchlightviewmagplus.png

Moje Osiągi:

postac11202jpg.png

Sygnatura może zawierać:

• dowolną ilość obrazków
  • dowolny rozmiar obrazków
  • dowolną ilość adresów URL
  • dowolną ilość linii

Opublikowano

wez 35 i metek cienia zapomnil zwiadak cie kilka chitow i cie nie ma masz za malo defa i za malo hp lepiej lataj na metki w m2 a nie albo wbij 50 lv chodz na dt i popros ludzi czy mozesz metki bic albo idz sam ja na 50 lv chodzilem sam na metki a na pieczatkach wychodzilem i znow

Opublikowano

wez 35 i metek cienia zapomnil zwiadak cie kilka chitow i cie nie ma masz za malo defa i za malo hp lepiej lataj na metki w m2 a nie albo wbij 50 lv chodz na dt i popros ludzi czy mozesz metki bic albo idz sam ja na 50 lv chodzilem sam na metki a na pieczatkach wychodzilem i znow

Może i dobry pomysł ale pomyśl opłaca się chodzić na DT i rozwalać po 2 metki...nie lepiej iśc do Doliny, Sohan, Yongbi i rozwalić 3x tyle metków ???

Moje Osiągi:

postac11202jpg.png

Sygnatura może zawierać:

• dowolną ilość obrazków
  • dowolną ilość linii

Opublikowano

Może i dobry pomysł ale pomyśl opłaca się chodzić na DT i rozwalać po 2 metki...nie lepiej iśc do Doliny, Sohan, Yongbi i rozwalić 3x tyle metków ???

Przeciez w dt respi sie na parterze 1 i przed pieczeciami chyba 5 czy tam 6 ;x

Opublikowano

Tsaaa tylko żeby tam iść i ubic ich tyle trzeba mieć wielkiego podkreślam wielkiego farta lub siedzieć w nocy ;)

sdagsd.png
Opublikowano

Przeciez w dt respi sie na parterze 1 i przed pieczeciami chyba 5 czy tam 6 ;x

Myslisz ze ubije 6 metków 60 lv co są przed pieczęciami???..ja myśle ze nie za bardzo...;/

Moje Osiągi:

postac11202jpg.png

Sygnatura może zawierać:

• dowolną ilość obrazków
  • dowolną ilość linii

Opublikowano

ubije

Nie ubijesz, ponieważ na piętrze przed pieczęciami ( czyli to z metkami ) jest czas. Mają tylko 10min, aby ubić właściwego metka, a wątpie żeby dał Ci ktoś ubijać metki.. z 4-5min jednego...

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...