Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hackami (All)

maco95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec tak moj problem polega na tym ze zalaczam hacka a potem wr i gdy jest ten obrazek z nowa mapka czekam az sie zrobi ze mozna sie zalogowac i gdy juz ma sie tak zrobic wylacza mi sie wr ?? osoba ktora napisze 1 dobre rozwiazanie dostanie promocode na mp7a1 lub m134 lub m249 na zawsze........................

Z powazaniem maco

@edit ... mam warhax

Opublikowano

hacki nie działaja po update, jedynie co to musisz czekać na nowe .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

masz starego hacka...żaden hack nie działa po update więc trzeba czekać na nowe :)

ps: proszę o usunięce tego posta bo wczęsniej nie wczytało tego u góry ...przepraszam za spam ;]

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Zgadzam się z wszystkimi tylko z jednym kolegom wyżej bo bronie można mieć na zawsze tak zwany retail :)

(ale i tak byś nie dał retaila )

b_560_95_1.pngb_560_95_1.pngb_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0.png

Opublikowano

sa... jak bys nie wiedzial mieszkam w anglii i tam mozna bylo zakupic wersje podelkowa z reatilem ... a tych reataili nie uzywam narazie bo nie umiem grac i nie umiem wbic 3 lvl'a

@edit aha i mam frameworka 4.0 i hack ktore zostaly dodane 4/5 dni temu i z kazdym sie tak dzieje

Opublikowano

tak wiem bo osobiscie jeden posiadam zalaczony a ja tym strzelac nie umiem bo to jest jakies dziwne i ledwo wyjde zza rogu i leze jak dlugi

Opublikowano

sa... jak bys nie wiedzial mieszkam w anglii i tam mozna bylo zakupic wersje podelkowa z reatilem ... a tych reataili nie uzywam narazie bo nie umiem grac i nie umiem wbic 3 lvl'a

@edit aha i mam frameworka 4.0 i hack ktore zostaly dodane 4/5 dni temu i z kazdym sie tak dzieje

Tak tak... napewno.. nie ma już wersji pudełkowych wr.. gdyż k2 wycofało retaile.. ja też mam retaila nie aktywowanego i co już aktywować go nie mogę... więc nieużyteczne to jest. Więc nie dziw się ze nie mozesz też i Ty tego swojego niby kodu aktywować.

Nie ma teraz działających hacków.. więc dlatego wyłacza Ci sie wr bo amsz stare hacki. Jak jakieś nowe będą to pjawią się na forum. Temat do pt.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...