Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sposoby Wbijania Rangi Na +.

grafik9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Pokażę wam kilka sposobów, jak szybko wbić rangę z negatywnej na neutralną, lub z neutralnej na jeszcze wyższą:

1.Mam nadzieję że każdy z waz widział już kiedyś 2 takie itemki jak

11. rekawicakrolaprzepowied.jpgRękawica króla przepowiedni.

12. post200221127583188076.jpgSymbol króla przepowiedni.

13. OK teraz ta cała filozofia 1 sposobu. Klikamy prawym przyciskiem myszy na Symbol króla przepowiedni a Rękawice króla przepowiedni umieszczamy na 2 slocie przedmiotów specjalnych,

gdy już to zrobiliśmy idziemy expić albo zostawiamy EM2 by za nas expił :) link do tematu:

up by andrzejt17

http://www.mpcforum.pl/topic/177602-updatedl-easymetin2-0161509-51-mh/

Dzieki naszym itemkom ranga za zabijane moby będzie wzrastać 6x szybciej.

2.Do tego sposobu będą potrzebne:

21. 30 lvl postaci.

21. item_robak.jpg Robaki lub item_papka.jpg Papka.

23. item_wedka.jpg Wędka.

23. A więc tak ten sposób powinniście znać wystarczy, że staniecie nad wodą z wędką w ręce i zaczniecie łowic lub odpalicie fishbota który będzie robił to za was. Ja polecam xAngelBot 2.6 z obejściem.

Link do tematu:

up by andrzejt17

http://www.mpcforum.pl/topic/151917-dlpatch-xangelbot-patch-na-metin2/

3.To jest chyba najprostszy sposób wystarczy stanąć gdzieś w mieście(oby nie w miejscu anty-pvp) i nic nie robic. Mapki i miejsca gdzie najlepiej stanąć:

mapyx.jpg

4. To już ostatni sposób potrzebne będą:

41 tob%C3%B3%C5%82.JPG Tobół

42. Jakieś itemki.

43. Teraz wystarczy, że rozłożymy tobół i wystawimy jakieś itemki, Gdy ktoś coś od nas kupi my dostaniemy range. Sklep rozstawiamy poza "kółkiem"(blokadą anty-pvp).

Poradnik napisał grafik9 specjalnie dla mpcforum.pl .

Jeżeli pomogłem daj +

1325845644-U48159.gifredsto11.pngtreasu10.pngbadge-11.pngbeta-p10.pngtribal10.pngpyroma10.pngsailor10.pngwater_10.png
Opublikowano

Z tym tobołkiem to nie jest, że jak ktoś coś kupi - idzie ranga.

Sposób bardziej jak zarobić w łatwy sposób bana ale trzymaj tego plusa :P

Opublikowano

Nom z tym tobolkiem to nie dziala tak tylko dostaje sie range za przebywanie w grze im wiecej siedzisz na postaci to tym wiecej rangi masz ^^

na tych starszych servach mozna spotkac 1 lvl z ranga rycerski to czyjes shop'ki ktore caly dzien codziennie stoja i sellaja itemy

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

ode mnie masz minusa...

jak się ubierze " Rękawice Króla Przepowiedni " - i się łowi to ranga szybciej nie rośnie tak samo z " Symbolem Króla Przepowiedni "

- Rękawica Króla Przepowiedni - Twoja ranga za zabijane potwory rośnie dwukrotnie szybciej

- Symbol Króla Przepowiedni - Twoja Ranga za zabijane potwory rośnie czterokrotnie szybciej

-------------------------------------

pomogłem ? daj minusa !

-------------------------------------

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano
ode mnie masz minusa...

jak się ubierze " Rękawice Króla Przepowiedni " - i się łowi to ranga szybciej nie rośnie tak samo z " Symbolem Króla Przepowiedni "

Cytat

- Rękawica Króla Przepowiedni - Twoja ranga za zabijane potwory rośnie dwukrotnie szybciej

- Symbol Króla Przepowiedni - Twoja Ranga za zabijane potwory rośnie czterokrotnie szybciej

CZŁOWIEKU czytaj co napisałem, a napisałem że z symbolem i rękawicą expimy a nie łowimy.

1325845644-U48159.gifredsto11.pngtreasu10.pngbadge-11.pngbeta-p10.pngtribal10.pngpyroma10.pngsailor10.pngwater_10.png
Opublikowano

Hmmm.

Ciekawe opinie macie :)

Rękawica działa podczas bicia mobów i zwiększa otrzymywane pkt rangi dwukrotnie.

Aczkolwiek symbol zwiększa otrzymywaną rangę czterokrotnie, gdy postać stoi w miejscu i poza terenem ochronnym np. rynek, punkt odradzania się w mieście i tereny koło teleportów :rolleyes:

Wiele osób (zbijających rangę) tak robi stając w rzadko uczęszczanych miejscach bez eq i z założonym symbolem.

W godzinę około 700pkt rangi powinno tak przybyć :)

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sposób bardziej jak zarobić w łatwy sposób bana ale trzymaj tego plusa :P

To ciekawe jak wiele shopow 1 lvl mają range ryc

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Nono Tut Super ;D

Leci + ;D

ale niestety było mnóstwo razy ; /

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Sposób bardziej jak zarobić w łatwy sposób bana ale trzymaj tego plusa

Za wystawianie sklepu są bany? o.O

Wystawiasz sklep poza kółkiem i ranga sama rośnie (wolno, ale rośnie).

Opublikowano

Już wszystko wytłumaczam :)

Tak jak napisał DualCorePL jest to święta prawda ! Autor tematu napisał dobrze , z Rękawicami i Symbolami idziemy EXPIĆ !

Gdy ktoś coś od nas kupi my dostaniemy range.

Otóż nie do końca , ludzie stawiają sklepy z itemami i idą np. spać lub zjeść coś ponieważ czekanie i lampienie się w ekran jak ludzie chodzą

po rynku jest dość czasochłonne i zanudzające , a to że ktoś coś nam kupi , to tylko my na tym zyskamy ponieważ zaoszczędzamy ten stracony czas na tobół

dostając yang za sellnięte itemy :)

To ciekawe jak wiele shopow 1 lvl mają range Rycerski.

To zależy od tego ile kogoś shop ma czasu gry.

Shopy stoją na placu godzinami , a nawet dniami i czas na liczniku leci , a z tym lecą również pkt rangi za czas wydany na grę , więc nie jest

to dziwne że shop ma 1Lv. i rangę Rycerski.

UWAGA ! Często takie shopy mają więcej czasu gry niż postacie z TOP'ki lub nasze zwykłe , którymi gramy ! :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

UP - Coś ci się pomyliło... już tłumaczę.

RĘKAWICA KRÓLA PRZEPOWIEDNI

Rękawica sprawia, że gracz zdobywa dwukrotnie większą ilość punktów rangi niż podczas normalnego bicia. 
Czas trwania jest odmierzany tylko, gdy rękawica jest założona.

SYMBOL KRÓLA PRZEPOWIEDNI

Symbol działa na dwa sposoby:
1. Jeśli gracz posiada pozytywną rangę, wtedy otrzymuje dwukrotnie większą ilość punktów rangi podczas bicia potworów. 
2. Jeśli gracz posiada rangę negatywną wówczas ta ilość jest podwajana (a więc zdobywa czterokrotnie większą ilość punktów rangi niż podczas normalnego bicia). 

Jak nie będzie się biło mobków żaden z tych itemków nie działa :D

Cytaty z www.wiki.metin2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...