Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z instalacją dekaron gdy instaluje mi się to w połowie wyskakuje błąd mam foto co porodzić ja biore ignoruj to jak włącze gre nie widze postaci npc albo mobów ;/

To jest ukryta treść, proszę

Leona 0/11.

Opublikowano

Może ktoś będzie tak miły i wrzuci te 400+ MB :) Gdybym miał dobrego neta do uploadu to nie ma problemu, ale niestety kicha :/ Ja ostatnio pobierałem z oficjalnej strony i wszystko działa. Czy podczas pobierania z oficjalnej strony miałeś jakieś problemy z pobieraniem ?? Spróbuj może pobrać z innego źródła.

Opublikowano (edytowane)

Może ktoś będzie tak miły i wrzuci te 400+ MB :) Gdybym miał dobrego neta do uploadu to nie ma problemu, ale niestety kicha :/ Ja ostatnio pobierałem z oficjalnej strony i wszystko działa. Czy podczas pobierania z oficjalnej strony miałeś jakieś problemy z pobieraniem ?? Spróbuj może pobrać z innego źródła.

Instalka GlobalDekarona posiada dokładnie 1,57 gigabajtów, gdyby to było faktycznie 400mb, to bym wam sama upload zrobiła

@Zobacze kiedy będę miała czas zostawic komputer sam, to upnę.... ale jeśli już to na MegaUpload

Edytowane przez SylverWolf

tlofbnowe2.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z instalacją dekaron gdy instaluje mi się to w połowie wyskakuje błąd mam foto co porodzić ja biore ignoruj to jak włącze gre nie widze postaci npc albo mobów ;/

Ja podczas instalacji mam taki sam problem, tylko z plikiem pack.d1 i podczas ładowania gry, gdy dochodzi do 100% wyłącza mi się gra bez żadnego komunikatu.

• 2 tygodnie później...