Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj wykupiłem phBot'a. Nagrałem skrypta wszystko ok, działa bot tak jak powinen... ale po restarcie bota moje ustawienia się nie zapisują i wszystko muszę od nowa ustawiać. Wie ktoś jak zaradzić temu?

Drugie pytanie, czy ma ktoś jakieś skrypty ( obejście anti-botów ) na jakieś mobki? Byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Nagraj scrypta na około ich (chyba nie ma na spocie) jak są to v9.6 jak się nie mylę ma omijanie. Zrób ustawienia jeszcze raz albo coś się stało czasem tak jest ale potem powinno być ok

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Sprawdzaj też regularnie, bo jak zaliczasz deady na tych mobkach to Cię zbanują potem na 99%

Z tego co wiem to mieli coś wymyślić, ale tylko na określone pozycje, a GM spawnuje te shity :s koło sm na heliosie już nawet jest problem z pvp, bo są 2 tuż przy bramie xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ustawienia ci sie zapisują, tylko pod okienkiem ID AND PW do forum musisz zaznaczyc tam opcje, i ustawienia loguja sie po zalogowaniu postaci na server

Skrypt sobie nagraj na spota swoj i poprostu omijaj je, bo one sa tylko przy miastach, nagraj sobie tak drogę zeby nie przechodzil przez te moby, masz opcje X dead i stop bot, zaznacz sobie tez.

- Fixed login problem

- Added a feature to stop the bot after you die a certain amount of times

- Auto avoid selecting monsters that are near the anti bot monsters

Sam widzisz masz opcje omijania. Wiece nie boj sie