Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe G1

kiubix454

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy macie jakies sposoby na darmowe G1 lub cos w tym stylu ???

A ten - to co za co -_- spytać sie niemożna

Opublikowano

Playspan to lipa... ściągnij sobie hot spotshield. wejdź na warrock.net lognij sie i kliknij earn g1.... i uzupełniaj reklamy.... ja tak przedwczoraj zarobiłem 308 g1 <(^_^)>

1384312181.png
Opublikowano

Panowie spokojnie nie chwalic sie kto wiecej bo i tak gowno to wam da bo i tak wam nie wierze bo ja tez moge napisac ze zrobilem 4000 i co ?

Najlepiej to dajcie po jakiejs reklamie ktora robiliscie ...

Opublikowano

reklamy sie zmieniają wiec te co ja robilem załóżmy 2 miesiace temu to ich nie ma aby są nowe...

hotspot shield-zmienia nam ip na zagraniczne np USA i wtedy mamy wiecej reklam tak samo dziala FreeVPN lub Hide My IP

Opublikowano

Rejestrujesz się na playspan.com>--->wchodzisz w ultimatum points---> jest tam takie coś jak "earn now " klikasz w to i wyskakuje Ci tabelka. ---> masz tam jakieś reklamy nie każda jest za darmo więc czytaj dokładnie....za reklamy masz różne kwoty pkt od 5 nawet do 50, a może i wyżej....ale na polskim IP niestety jest mało reklam więc jak już to pobrać mozille i zmienić proxy na jakieś amerykanskie najlepiej by było i masz setki reklam gdzie możesz w jeden dzień zarobić na premke na 60 dni . Pozdrawiam .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Dobra to teraz powiedzcie jak to zrobić chętni na porade przez GG bd nagrody :D 20908675 pissać

ale mnie minusami zgnębiliście -__

Opublikowano

sa - zmiena proxy i na gamersfirst.com/earn_g1c.php

lub zmiana proxy i playspan ;]

Oglądaj filmy online bez limitów!

Kliknij Tutaj!

Zarabiaj ponad 20$ miesięcznie! Zapraszam do rejestracji!

|

\/

ban_pl_72890_105621.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...