Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Akcja] Nie Kupuj Małż Od Botów.

Pientolisz

Pomożesz ?  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pomo?esz ?

• Tak
      69
    • Nie
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co myślisz, że jak kilku userów z MPC nie będzie kupowało małż od botów to one znikną? Małże od botów będą kupowali zawsze ponieważ nikt nie chce przepłacać :) Zgłaszanie botów też nie jest żadnym wyjściem, bo i tak będą następne więc wyjścia nie ma :D to jest tak jak "walka z wiatrakami" :P

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Pff...

Jak są tanie małże od Botów to ja kupuję ile wlezie.

Potem sprzedaję drożej i mam zarobek :)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

U mnie na serwie dochodzi do tego ze boty wystwaiaja malze 80-150k przecietna cena to ~250k wiec chyba kazdy kupuje ile wlezie ja przynajmniej na perly...

Back to BF3...

Opublikowano

U mnie boty na kirianie jinno wystaiwly cale eq perel za 300k ;)

a normlana cena 10kk + :>

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Na Kirianie Jinno widzialem dzisiaj nieduzo botow :) O dziwo :O bylo ich 3-5 ze mna ;)

Ale ten pomysl jest straaasznie glupi!! Bo co bys wolal kupic? Cos za np. 100k czy za 250?? Od botow zawsze lepiej :) Raz kupilem 10 malzy za 230k bo boty chyba mialy zly dzien :)

Opublikowano

Jeśli widzisz sklepiki z małżami , gdzie stoją obok siebie 5-10 sklepików z taką samom nazwą - nie kupuj małż.

Na monastyrze stoją sklepiki o nazwie : M A Ł Ż E (6 sklepików)

STOP BOTTEROM !

Jeśli pomagasz to oddaj głos w ankiecie.

Bylo...

Wszycy wiemy, stoi 6 slepow a ty np wykupisz 1 i zeby ludzie od Ciebie kupowali :) haha brawo.

To jest MPC

MultiPlayerCheats Forum!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

Pomyśl trochę.. każdy większy lvl który chce coś ulepszyć na +7/8/9 to woli kupic małże po te 150k czy ile tam stoją od botów niż wydawać na perły warte 30kk+(to zalezy od serwera) Ja osobiście ci NIE pomogę... Ponieważ sam wole kupować te tanie małże od botków niż wydawać 35/50kk na b.perłe na Amlanachu..

http://www.mpcforum.pl/topic/115610-botspolszczony-hidden-angelbot-by-frezee-21/page__p__748095__fromsearch__1entry748095

-- Spolszczony Angelbot do metin2.pl :D

Mało Piszę Dużo Czytam

Zbieram +

Opublikowano

Akcja nie zadziała, ponieważ nikt nie chce tracić kasy po prostu.

Mnie np. denerwują sklepy, gdzie małże są po 2kk a jak bocik wystawi to po 500k i Ci z tych drogich sklepów to kupują , wystawiają drożej, a gdy botów nie ma na rynku to i tak temu po 2kk wykupują małże. Żałosne

Opublikowano

Żałosne ...

Bo ty nie potrafisz poradzic sobie w metku , to inni muszą na tym tracić ... ? o 0

Bede bocil malze i kupywal malze od botow ...

Łap --

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Heh to nie kupujcie przyjdzie mądrzejszy kupi 80% taniej, wprowadzą HS być może pomoże nie będzie botów i sprzeda po 2kk a kupił np po 300k ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...