Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Akcja] Nie Kupuj Małż Od Botów.

Pientolisz

Pomożesz ?  

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pomo?esz ?

• Tak
      69
    • Nie
      108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli widzisz sklepiki z małżami , gdzie stoją obok siebie 5-10 sklepików z taką samom nazwą - nie kupuj małż.

Na monastyrze stoją sklepiki o nazwie : M A Ł Ż E (6 sklepików)

STOP BOTTEROM !

Jeśli pomagasz to oddaj głos w ankiecie.

PoMoGłEm DaJ MiNuSa!

Na ZaWsZe PoLaK !

JeŚlI JeStEŚ pOlAkIeM tO dAj MiNuSa!

exxo.gif

Opublikowano

Żałosne... wiesz ile ludzi gra na PL-u którzy nie znają tego forum ? Nie masz pomysłu na życie to i nie masz na temat...

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Zgadzam się z UP,em a po za tym boty mają przeważnie najtaniej :) ja jak kupuje nie patrze od kogo biorę lecz za jaką cenę

Opublikowano

@Bady Buns

Ale chociaż mały % ludzi zniechęci botterów.

A po drugie to wiadomo że na MPC forum są tylko +50 levele to wiadomo że wiedzą kto to Bot.

PoMoGłEm DaJ MiNuSa!

Na ZaWsZe PoLaK !

JeŚlI JeStEŚ pOlAkIeM tO dAj MiNuSa!

exxo.gif

Opublikowano

Ehh.. żałosne, na forum o cheatach próbujesz zrobić taką akcje? Powodzenia !

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

u mnie na serwerze to boty nie maja az tak tanio tych malzy jak niektorzy pisza ze jest ogromna roznica ;p bo tak sie oplaca , ja i tak nie kupuje tylko sam robie ;p

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

omg

pomyśl czubie !!

lepiej kupić małż od bota za np. 150k czy za 300k od jakiegoś nooba (takiego jak ty)

temat głupi jak ty, a jeżeli sam nie potrafisz zarobić to nie graj w metka

pozdro

Opublikowano

Wiadomo, że gdzie taniej, tam ludzie pójdą i nic tego nie zmieni, a żadna " AKCJA " ci nie pomoże. Wiem, że przez te boty niema co łowić. Musisz się z tym pogodzić.

@T0lkien

Coś dla ciebie :

Pozdrawiam. ^^

g0Tef.jpg

Opublikowano

I co myslisz ze to by podnosło ceny małzy ? Mylisz się ponieważ gdyby nikt nie kupował małzy od chińskich botów to wystawiali by je coraz taniej az wkońcu był by to taki wydatek ze kazdy by kupował kazda ilosc. A poza tym sam łowisz na fb i ludzie kupując od ciebie małze tez kupują od ''botów'' .

Opublikowano

I Ty myślisz ze jak potem bede robil chociazby ebo na 8/9 to nie kupie od botow malzy po 100/200k tylko od gracza za 900?..bezsens

Back to BF3...

Opublikowano

to by też miało swoje plusy , bo może właściciele botów zauważyli by że troche im marniej sprzedaż idzie i MOŻE zmniejszyli cene małż

na moim serwie 22 (orion) niedawno po 300k u botów a teraz u potów 70k-120k max ...

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

^^ Juz szybciej pojdzie jak zglosi sie bota niz sie od niego nie kupi malzy :>

no ale za niedlugo oby zamkna wiekszosc servow (reje) i sie skoncza boty :P

no chyba ze one sa tak madre i zrobili z 10k+ kont na serva to wtedy mamy przesrane

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

o LOL ale ty masz najebane jeżeli my nie kupimy to kupią ludzie którzy nie znają tego forum -_-

a josobiście kupuje małze od botów bo są tanie i ja tez jestem botem bo łowie na fb

i dobrze bo na Twierdzy w jinno małze chodza po 2kk ;D

4194.png

dlugopisy.jpg

Opublikowano

Wiesz co ... Mogę nie kupywać od nich małż.. ale jak mam zapieradalć po rynku 3 h by szukać małży i przepłacić o 50 -200 k to pie**ole taką robote... nara ..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

@UP

Chyba wiekszosc -50lvl ;].

@TOP

Nigdy cos takiego nie wypali ;]. Na s14 juz prawie wcale nie ma shopkow z botami bo one za 500-1kk wystawiaja a ja taniej ;p

Opublikowano

u mnie na serwerze wczoraj boty mialy malze po 1,5kk bo po tyle chodzily prawie nikt nie kupywal bo inni mieli po np 1,3kk a dzisiaj maja po 700k . chcialbym zeby bylo tanio znow na serwerze bym sie rzeczy poulepszal;p

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Jeśli widzisz sklepiki z małżami , gdzie stoją obok siebie 5-10 sklepików z taką samom nazwą - nie kupuj małż.

Na monastyrze stoją sklepiki o nazwie : M A Ł Ż E (6 sklepików)

STOP BOTTEROM !

Jeśli pomagasz to oddaj głos w ankiecie.

sam boce wiec wiesz

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...