Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Basic Hax New Version Full Wh Aimbot 100%

JOUTUBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do dupy są te wszystkie hacki co trzeba minimalizować w czasie gry bo nawet jak się ją zminimalizuje to i tak za każdym razem wyskakuje crashsender od alteriwnet lub rozłącza z mapki.... Fajne było to WH i no reocil któr się jedynie kopiowało o zamieniało plik .dat lecz od wczorajszego update już nie działa ;/

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam troche inny problem, otóż włączam MW2, potem hacka, wybieram opcje np. no recoil no i po paru chwilach aIWnet sie crashuje. Co zrobić, by tak nie było?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Uruchomcie gre w oknie , wejdzcie tam gdzie macie MW > (dla Steam) \Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players\ tam otwórzcie plik config_mp.cfg , poszukajcie (ctrl+f) fullscreen , z 1 na 0. Dla alterIW MW>players>config_mp.cfg

Mam problem z aimem , strzela w niebo :P

Opublikowano
MPKiller545

"Frameworka najnowszego się ma?"

Mam najnowszego, a tak jak u innych wywala z gry (p. screen w poście stoyek08). Ten crash to nie wina framework'a.

______________________________UPDATE______________________________

Sposób na crash

działa, sprawdziłem

18706.png
Nowicjusz
Opublikowano

Mam pewien problem z tym haczkiem a mianowicie aimbot nie namierza... Nie wiem co robie żle, wszystko inne dziala dobrze (oprucz bugow typu znikanie broni itd.)

Pomoże mi ktos plis z banem na CoD:MW 2?

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam serdecznie pobrałem i kilka razy użyłem tego wynalazku lecz nagle przestał on działać czy ktoś z was wie coś na ten temat. Dodam ze w menadżerze zadań pojawia mi się na chwile hahaz i znika.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Sprawdzałem już 20 cheatów, żaden nie działał :( zawsze steam cośtam.. A ten pięknie działa dziękuje za wstawke zią!:)

Opublikowano

Sprawdzałem już 20 cheatów, żaden nie działał :( zawsze steam cośtam.. A ten pięknie działa dziękuje za wstawke zią!:)

Naprawdę gratuluje.

lopata.jpg

mjwpat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...