Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze KingYt [priv], mam problem, ponieważ gdy sobie expię, i biorę całe spoty, i wale z konia to tak po 5-15 sekundach walenia z konia, wywala mnie z serwera :(, nie wiem dlaczego, i mam tak za każdym razem... a jak nie wale i nie expie, tylko np. siedzę w mieście to mnie nie wywala, wkurza mnie to bo nie mogę sobie poexpić :(. I mam do was pytanie czy ktoś z was miał kiedyś takie coś ?!, i mógł by mi pomóc.

Z góry dzięki...

Opublikowano

jezeli masz zainstalowany 1-hit-killer to pewnie dlatego ;]

Też tak myślałem bo miałem zainstalowany 1 hit killer i mod kamera i specjalnie dlatego zainstalowałem drugiego metina czystego nic nie wgrywałem tylko ten pliczek co przez niego uruchamiam KingYt, i dalej wywala ... więc to nie to.

Opublikowano

Po prostu na privach są duże lagi podczas expienia (przeważnie na koniu) i dlatego jak bierzesz CAŁE SPOTY to cie wywala... Exp bez konia... Albo na koniu ale na małych grupach... Liczę na +...

Nothing to do here.

Opublikowano

jak masz moda to ci dodaje szybkosc ataku i dlatego

Widzę że ludzie na tym forum są głupsi niż myślałem ... naucz się czytać kolego, co ja kurwa napisałem ? że mam czystego metka więc zastanów się co piszesz, a i tak w ogóle to naprawdę pomogliście mi ... piszecie głupoty tylko żeby + pozbierać a żeby pomóc to nieeee, lagów nie mam, z koniem czy bez i tak mnie wywala przy dużych spotach :(, ale widzę że nikt w stanie nie jest mi pomóc więc myślę że temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...