Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Zabilem Wodza Orkow Na Pl

kortax

czy  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. gm ustawili taki drop

• tak
      9
    • nie
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0822014856.jpg

dropilem sobie dropkiem (to juz przerzucone na glowna) i droplo nie wiem jak ale droplo. ss pomazane bo boje sie oskarzenia o np bugusing i bana. dla potwierdzenia ze to pl jest handlara. TO NIE PRIV

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Na 70 lvlu ciezko miec od razu 4 skille P, do tego z wodza takie rzeczy nie dropią.

Na twoim lvlu szansa na drop z wodza wynosi 0.

To priv, nie pl.

-

Opublikowano

Na 70 lvlu ciezko miec od razu 4 skille P, do tego z wodza takie rzeczy nie dropią.

Na twoim lvlu szansa na drop z wodza wynosi 0.

To priv, nie pl.

-

mam 69 i skille sa na g1/g2 to pl i na dropku 45(eq+9) pociekla mi szkata yangi i to z wodza

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

mam 69 i skille sa na g1/g2 to pl i na dropku 45(eq+9) pociekla mi szkata yangi i to z wodza

A co powiesz na to, że przez 3 lata istnienia metina nikomu nic takiego nie wydropiło i, że na pl'u są inne tekstury?

Opublikowano

No wlasnie wkopales sie :>

I nawet jak ci to by droplo na innej postaci to bys tego nie mogl przekazac

Pzdr pocwicz

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

To na 100% Priv... Trawka na górze sama o tym mówi, na dodatek to nie ma prawa dropnąć bo to tylko GM dają po evencie w nagrodę [raz czy dwa pamiętam dawali na jakimś evencie dla tych co wygrali].

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

OMg jaka trawa ludzie nie wiem dlaczego mi to droplo dzis ubilem z 30 i nic ale to na serio PL mozecie nie wierzyc a berka nie dawalem bo sh. a skille takie bo braslem 1,5kkk na allegro

Opublikowano

Wiem na jakim to serwerze zrobił!

Nazywa się priv + tuty czcionka Pl i monetka,dlaczego nie pokazałeś lvla przy nicku?

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

zal cie... klient z jakiegos privka . inna trawa inna czcionka na PLu i ty niewbilebys skili na G haahahah xD xD xD

wypad pochwal sie kolegom

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Też mam taką trawę na Kamer modzie na pl'a, może dropka ma na tym samym koncie, co to za problem wbić skille G wojownikiem? Może ma kase na allegro i is, nie Wasz interes, lecz nie zmienia to faktu, że owy przedmiot nie dropi z wodza orków (link do wiki), więc wpadłeś :D .

Opublikowano

wlasnie nie dropi. i to jest dziwne. owszem mam kamera a nie pokazuje postaci bo boje sie o bana. nie iwem czemu mi to droplo, a jezeli chodzi o skille to kupowalem 1,5kkk na allegro

Opublikowano

Uwiężę jak pokażesz lvl postaci obok nicku jak chcesz zamarz całą postać i nick ale zostaw mi tylko lvl nawet jedna cyferke. To mi wystarczy aby stwierdzić czy to priv czy PL, jak na razie mówię że to priv

Opublikowano

to nie jest priv a trawa bo mod kamera no i usuwalem drzewa do lura i moze wtedy troche sie zmienil kolor trawy

Opublikowano

Wy mu łośki daliście pretekst... on teraz z niego korzysta więc...? Nie wydropiłeś tego bo GM nigdy nie ustawiłby czegoś takiego...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

dobra koniec! zaden z was nie zgadl ze to CE^^. MIlo mi bylo:PP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...