Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Milion Kont Na Jednym Mailu!

Sugre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo przydatne ;] Teraz nie bd trzeba zakłdać kilkadziesiąt maili :D+ poleciał:D

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Ameryki to ty nie odkryles na o2 tez mozna tysiace kont zakladac. Ja tam mam 9 kont na 1 mailu :]

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

Ameryki to ty nie odkryles na o2 tez mozna tysiace kont zakladac. Ja tam mam 9 kont na 1 mailu :]

Udostępniam to co wiem. Nie rozumiem twojego stwierdzenia. Jak widać wiele osób o tym nie wiedziało, więc w czym problem?

Nie chwalę się swoją wiedzą, jedynie udostępniam ją innym

Opublikowano

Czlowieku dostajesz - Zrob mi na tym milion kont to pogadamy - to nie mozliwe Ty chyba nie wiesz jakie liczby wypisujesz. Poradnik niby dobry ale najpierw zastanow sie co piszesz - to tyle.

Opublikowano

Świetny poradnik. Działa w 100% !! Tak jak Up pisali strasznie chaotycznie napisałeś. Leci ogromny +

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

@Emotek. Twój imbecylizm przekracza wszelkie normy. Można po M. wstawić tyle kropek, ile się chce, więc w czym problem?

Innym razem.

Opublikowano

Podbijam :)

Prosiłbym o podklejenie i dodanie do spisu poradników, gdyż na prawde sporob osob o tym nie wie, a temat szybko spada na dół bo nie ma tu o czym dyskutować

Opublikowano

Gowno prawda, bo przychodzi ci link, ktorym wchodzisz na potwierdzenie metin2, ale on zawsze bedzie tym samym emailem,

Mi tak zbanowali kilka kont chodz nigdy nie mialy handlu, siebie w znajomych, a tylko e-mail, wlasnie na tym sposobie

65994253024037513199.png
Opublikowano

Gowno prawda, bo przychodzi ci link, ktorym wchodzisz na potwierdzenie metin2, ale on zawsze bedzie tym samym emailem,

Mi tak zbanowali kilka kont chodz nigdy nie mialy handlu, siebie w znajomych, a tylko e-mail, wlasnie na tym sposobie

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale co ma link potwierdzający rejestracje do adresu mail?

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale co ma link potwierdzający rejestracje do adresu mail?

Pomysl jak zrobiony jest e-mail, porob kilka kont, i zobaczysz,w bazie i tak pokaze

[email protected]

Czemu?

Bo taka informacje wysyla twoj e-mail. nie da sie tego zmienic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...