Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Milion Kont Na Jednym Mailu!

Sugre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapewne wielu z was wie o istnieniu serwisu gmail.com

Ponizej przedstawie trick, dzieki ktoremu bedziemy mogli zalozyc dowolna ilosc kont na jednym mailu.

Przykladowo mamy mail: [email protected]

Podczas rejestracji na roznych serwisach (np, metin2) czesto zdarza sie, ze potrzebujemy posiadac wiecej niz jedno konto - musimy robic kolejne konta mail, lub korzystac ze stron oferujacych 10 minutowe maile, co wiaze sie z utrata mozliwosci przypomnienia hasla.

A wiec tak. Podam to na przykladzie tworzenia trzech kont, Mianowicie: mpc, mpcshop, mpcbuff

Mamy mail: [email protected]

Pierwsze konto, mpc tworzymy na, np. [email protected]

Drugie, mpcshop: [email protected]

Trzecie, mpcbuff: [email protected]

Pozornie adresy sie roznia, jednak wiadomosci wyslane do kazdego z tego maila dotra na nasz - [email protected]

Dlaczego tak sie dzieje?

Serwis gmail ignoruje kropki, po prostu one dla niego nie istnieja, wiec mozemy wpisac [email protected] a wiadomosc I tak do nas dotrze!

- mozemy dodawac dowolna ilosc kropek

- mozemy dodawac je w kazdym miejscu zaczynajac od drugiego do przedostatniego

- mozemy zamiast gmail.com wpisac googlemail.com, gdyz to ten sam serwis!

Staralem sie jak najprosciej wytlumaczyc. Jezeli ktos wraz nie rozumie - niech napissze tutaj. Wytlumacze lopatologicznie.

Opublikowano

ciężko zrozumieć ale udało sie :P masz + ładny tut

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Daje rade dostaniesz +;a ale zrób dla mnie 1 rzecz.

Pokoloruj to dostaniesz jeszcze 5* na profilu:>

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Jak dla mnie, jest zbyt chaotycznie napisane.. i brak kolorów ;/

Skumałem od razu.. ale inni jak widać 1 komentarz nie.. więc popraw to ;]

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Buu kłamca.Nie da rady zrobić AŻ TYSIĄCA KONT :O. :D.

Taki żarcik.

Dobry sposób, ja z tego serwisu korzystam od dawna i zawsze się dobrze sprawuje ;).

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Pokolorowane, myślę, że teraz jest czytelniejsze.

Buu kłamca.Nie da rady zrobić AŻ TYSIĄCA KONT :O. :D.

Taki żarcik.

Dobry sposób, ja z tego serwisu korzystam od dawna i zawsze się dobrze sprawuje ;).

Zależy od ograniczeń co do ilości znaków na serwisie :) Na prawdę można wiele kombinacji wymyśleć

Opublikowano

czyli jesli bede miec te niby 2 adresy to dostane bana i tak na [email protected] :) czyli beznadziejnie

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

czyli jesli bede miec te niby 2 adresy to dostane bana i tak na [email protected] :) czyli beznadziejnie

A mi się wydaję że nie dostaniesz bana na te 2 konta iż w bazie danych nie będzie przecież 2x [email protected] tylko [email protected] i [email protected] więc adres nie jest taki sam :) Ja założyłem 10 kont na FB jak mi zbanują jedne to się przekonamy czy zbanuje nam wszystkie wówczas dam edit:)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

ciężko zrozumieć ale udało sie :P masz + ładny tut

Ciężko zrozumieć ?

Widocznie masz za mały móżdżek

@top przyda się do robienia kont na botki ;]

+

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

W bazie są to dwa oddzielne adresy mail.

Wpadłem też na pomysł, że jeżeli znamy maila do czyjegoś konta, jest on na gmail'u i zawiera kropkę w sobie, np.

[email protected]

to zakładamy [email protected] i konto nasze :)

Bez żadnego włamania na maila. A ludzi ktorzy roba konta z kropką w środku jest dużo;p

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ten poradnik jeden z przydatniejszych na tym forum :) Gz dla ciebie +i 5

Z zmianą hasła będzie ciężko bo trzeba pamiętać ile kropek się wpisuje ale jest na to sposób

robimy konto "Genowefa" to na mailu bez kropek "Genowefa1" to z 1 kropka "Genowefa2" z 2 kropkami no itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...