Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Nabrać Ludzi Z Th

Tolkien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłem pewien eksperyment

Jak nabrać ludzi że mamy TH

więc

Potrzebne nam :

Myszka ( bez przewodowa )

2 Komputery

Kolega / Brat / ( 2 człowiek ^^ )

Wykonanie :

Podłączamy Myszkę do 2 komputerów

Idziemy Ofiarą Koło Np. Dozorcy i Dajemy Eq na handel

Naszą postacią Dajemy Akcept ( myszką podłączoną do 2 komputerów )

( nieprzejrzyście jest trochę napisane ) no ale chyba się dowiecie o co Chodzi ?? )

Liczę na + i sciągnięcie 10%

(czemu dajecie - :(( )

To jest najlepszy sposób na nabieranie

Opublikowano

I co będziesz brata oszukiwał? Buahahaha-.-Nie chciałbym mieć takiej osoby w rodzinie która kradnie własnemu bratu itemy..

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

On nie chce okrasc tylko oszukac kogos tak np jak w filmikach na youtube... Czytanie ze zrozumieniem sie klania...

@topic

Niezly pomysl... Niestety nie wyproboje ( Przewodzik ;<<)

65994253024037513199.png
Opublikowano

No dobra, nie zrozumiałem sorry. Ale wg. mnie po co robić takie filmiki? chyba że chcesz taki filmik strzelić do opisu dodać download, w nim twój "Programik" a tam "Podaj ID;Haslo" a jeśli wpiszą to dostajesz ID i hasło na email. nawet,nawet ale nie lubie takich sposobów;p

Jeszcze raz sorrki ale nie obczaiłem ocb dokładnie:>

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

japierdo.... jakie to jest zalosne . Zdiecie % ? czlowieku na miejscu moda to ja bym ci dojebal z 20% za taki genialny tut .Leci -

Edit

NA 100% bedziesz cos sapal wiec masz mojego tutaj <buhahaha>

1.Sciagamy ts lub skype lub inne gowienko

2.idziemy nawet pod kowala czy gdzie ci sie podoba

3.Wlaczamy frapsa , dajemy eq na handel , odliczamy z kolega i w tym samym czasie naciskamy akcept.

To moj genialny tut <WOW> jestem pro elo "Prosze o zdiecie %" hahahah

Dziekuje szmato za kolejne --- , dla mnie to gowno znaczy nie to co dla ciebie ty bys nawet swoja stara sprzedal za te +

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Słuchaj tak jak up robisz program który każe Ci podać ID i hasło i masz takie kidy jak np. Ty się nabiorą ale no wiesz za młody

jesteś więc się za to nie bierz

Opublikowano

SZmato jak mozesz mnie nazywac dzieckiem jak mnie na oczy nie widziales? na PW podam ci dokladny adres i zapraszam zobaczymy kto jest mlody.Myslisz ze kazdy jest taki glupi jak ty i sie nabierze na program w ktorym trzeba podac id i haslo? POmysl troche ulomie a pozniej rob Tuty.

@Down

Nerwusek? Widze ze juz masz pelne gacie bo na solo w rl bys sie bal wyskoczyc ale na forum to jestes pyskaty.

Spokojnie Po troszku az zejdzie :)

Dziekuje szmato za kolejne --- , dla mnie to gowno znaczy nie to co dla ciebie ty bys nawet swoja stara sprzedal za te +

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

wedlug mnie fajny poradnik zeby komus wyslac keya xD

P.S Masz +

Pomogłem Daj 5 Lub add.png

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Daj add.png I Komentarz To Się Zrewanżuję

Opublikowano

@Up

mam ci podac poczte na PW moja? wyslec mi tego twojego keylogera a pozniej sie spotkamy szybko w rl .Wlasnie dzieki takim jak ty normalny ludzie traca eq a ty pozniej masz radoche ze zajebales kogos eq .

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Ta dzięki :)

@ ProgramistaMt2 - przeczytaj tak jak up. już było nie umiesz czytać ( eh co Ci nauczyciele robią z młodym pokoleniem )

Opublikowano

SZmato jak mozesz mnie nazywac dzieckiem jak mnie na oczy nie widziales? na PW podam ci dokladny adres i zapraszam zobaczymy kto jest mlody.Myslisz ze kazdy jest taki glupi jak ty i sie nabierze na program w ktorym trzeba podac id i haslo? POmysl troche ulomie a pozniej rob Tuty.

@Down

Nerwusek? Widze ze juz masz pelne gacie bo na solo w rl bys sie bal wyskoczyc ale na forum to jestes pyskaty.

Właśnie tym udowodniłeś że jesteś ŻałosnymDzieciakiem....

ps.pomysł bardzo fajny leci + Pozdrawiam ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Down

Według mnie należy się warn dla tego pana.

@Topic.

Pomysł spoko + za kreatywność.

fwlogo.png

Nie przegap startu.

Dyskusje na temat serwera

klik

Opublikowano

Robiłem pewien eksperyment

Jak nabrać ludzi że mamy TH

więc

Potrzebne nam :

Myszka ( bez przewodowa )

2 Komputery

Kolega / Brat / ( 2 człowiek ^^ )

Wykonanie :

Podłączamy Myszkę do 2 komputerów

Idziemy Ofiarą Koło Np. Dozorcy i Dajemy Eq na handel

Naszą postacią Dajemy Akcept ( myszką podłączoną do 2 komputerów )

( nieprzejrzyście jest trochę napisane ) no ale chyba się dowiecie o co Chodzi ?? )

Liczę na + i sciągnięcie 10%

(czemu dajecie - :(( )

To jest najlepszy sposób na nabieranie

Jak czytam ten twój tut to aż uszy wiendą takie bzdety napisałeś ze mnie rozbawiłes do łez wes napisz wiecej takich bezsensownych tutów to ci napewno zdejma te 10 % żal cię gosciu wogółe ten pomysł jest beznadziejny ta cy jak ty umieszczają filmiki że niby maja TH zal cie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ale co w tym fajnego ze bedzie ktos myslec ze mamy TH :/ szkoda czasu ;p

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

i co widzisz T0lkien malo tych twoich piesków przyznalo ze ten poradnik zasluguje na + . PS. DZisaj leci kolejna paczka --- do ciebie ;]

A poradnik do smieci bo nie jest do niczego przydatny.

@Down Dziekuje ;] . Jak chcesz to sobie skopiuj sygne :D

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

i co widzisz T0lkien malo tych twoich piesków przyznalo ze ten poradnik zasluguje na + . PS. DZisaj leci kolejna paczka --- do ciebie ;]

A poradnik do smieci bo nie jest do niczego przydatny.

Popieram.

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Legenda
Opublikowano

Ja jakoś nie potrafie podłączyć jednej myszki do dwóch kompów.

I musisz dodać że trzeba filmik nagrać :)

Opublikowano

@Up

mam ci podac poczte na PW moja? wyslec mi tego twojego keylogera a pozniej sie spotkamy szybko w rl .Wlasnie dzieki takim jak ty normalny ludzie traca eq a ty pozniej masz radoche ze zajebales kogos eq .

śmieszny jesteś koleś. :]

pokazujesz na forum swoje humory, ale przypomnę ci że nikt sobie z cb nic nie robi ;]

twoj nick to kolejny dowód na to że nie masz gdzie strzelać fochów i zostało ci "kozaczenie" w wirtualnym swiecie ;]

twoje ostatnie posty nie wniosły nic i były "szczekaniem"

wyjdź ;]

@top

poradnik spoko ale to co w nim opisałeś nie ma w ogóle sensu i celu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...