Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help Nie Do Tematu ..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze nie tutaj to powinienem pisac ale cóz...Mam frapsa sciagnolem z fraps.com i nagrywam filmiki o maxymalnej dlugosci 30 sec;/ pomoze ktos jak zrobic zeby nagrac dlusze filmik beda +

Opublikowano

Ok zara sciagne zobacze i dam edita!

cos nie dziala ustawilem zeby zaczynalo nagrywac na F9 A dokladniej w zakladce Movies i tam nizej Video Cpature...Zrobilem f9 /wlaczam metina klikam f9 i sie nie nagrywa;/ help

dobra filmik nagralem niby;)Ale zrobilem zeby sie zapisywal w c;fraps...A jeden filmik sie zapisuje w kilkidziesienciu pliczkach....Tak jakby 1 filmik byl podzielony na kilkadziesat czesci poda ktos dobre isprawdzone ustwienia do frapsa

Opublikowano

Masz Demo Hmm.. Ja mam ale ja nie pamiętam skąd sciągnołęm , poszukaj na bank znajdziesz gdzies full

Wpisz w Gogle Fraps Full Version coś takiego

Opublikowano

poszukaj najlepiej frapsa 3.2.2 sam z niego korzystam i niema takich problemow jaw wyżej piszesz

oczywiscie full version ;)

Opublikowano

Ok zara sciagne zobacze i dam edita!

cos nie dziala ustawilem zeby zaczynalo nagrywac na F9 A dokladniej w zakladce Movies i tam nizej Video Cpature...Zrobilem f9 /wlaczam metina klikam f9 i sie nie nagrywa;/ help

dobra filmik nagralem niby;)Ale zrobilem zeby sie zapisywal w c;fraps...A jeden filmik sie zapisuje w kilkidziesienciu pliczkach....Tak jakby 1 filmik byl podzielony na kilkadziesat czesci poda ktos dobre isprawdzone ustwienia do frapsa

Te czescie maja po 1 sekunde? jak tak to ja tez tak raz mialem i po jakims czasie normalnie nagrywalo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...