Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śpicie?

kortax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

mam pytanko. a wiec bawilem sie snowym na serwie ombie taki poolaczony troche z rpg nazwa cos jak wm zs *test*. no i bawilem sie i jak mnei kickali to na 30 min ban ale wbilem jak byl admin i on mnie zbanowal bo specjalnie gre zatrzymal:PP wiec czy przez zmiane ip moge znowu wbic na serwa?? nawet jesli to mam wersje registred i jakos jak zmienie ip to mam pinga 9999 na tm serwie:( czy to zalezy od wersji registred czy od czegos innego. a i u kolegi sprawdzalem u niego dziala serw:(

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

z innym IP możesz śmiało wbić, to nie zależy od rejestracji. 50% ludzi w tej grze ma tą samą rejestracje, Pamela jakoś tam!

8a707e012e.jpg

Dziesięć w skali Bouforta dla mnie to spacer.

Darujcie sobie zbędne komentarze, a szczególnie te głupie.

Opublikowano

wlsnie nie moge bo ping leci 9999 i nie da sie nic zrbobic z tym a jak minie 30 min to ping spada i nie pomaga register zmienianie ip wyrejestrowanie gry nic!!!

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Serwer może jest wyłączony?

Moi drodzy, bo najważniejsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą.

Opublikowano

na innym kompie serw dziala ale zastanawiam sie czy client mi nei blokuje jakos

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może to snowy ma błąd. Moze ta funkcja test blokuje serwer na którym ją użyłeś.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...