Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest opcja ze przez używanie botów i hacków mogę dostać bana na konto główne na którym nie jest on używany? chodzi mi tutaj o ban na IP. Czy ktoś z was się z tym spotkał? P.S mam obawy ponieważ mam stałe IP komputera i nie wiem czy mogę sobie pozwolić na kolejną utratę konta ;/

yyakuza.jpg

Opublikowano

Powiem krótko. Gdyby GF banował na IP to już dawno połowy graczy by nie było, a co za tym idzie mniejsze zyski dla nich, więc banuja tylko na e-maila :)

Opublikowano

i gdyby banowali na IP to powiedzmy ze Ty bys dostał bana i ja bym go mogl tez dostac gdybym mial te same IP :)

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Gdyby banowali na IP to już by nie było żadnego bota

@UP można też dać bana na Neo ( jak w Csie )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

jak masz powiedzymy bana na ip i neostrade zbanuja na poczatek ip bo tylko koncowka sie zmienia to pol miasta ma taki poczatek ip co ty co maja neostrade wiec im wtedy by gra upadla bo powiedzmy ze fubu mieszka kolo mnie ja dostane bana na ip on tez ma neo i tez ma bana wiec jakie korzysci dla nich zadne jak fubu wydaje 1tysiac zlotych miesiecznie na metek bo kradnie mamie co zarabia na zbieraniu puszek

edit: chyba ze by banowali na ip komputera ale dużo z tym roboty troche :P żeby je znaleśc i nie wiem czy to możliwe

Opublikowano

Nie ma bana na IP, właśnie tak jak powiedzieli up nie mieli by zysków z tej gry xD. Możesz bocic i hackowac bez obaw że po ip zbanują, pozdro ;)

Cheatujesz - jesteś zerem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...