Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psychic Doom 97J :

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Otóż mam problem ;P Gram na Psychic Doom 97j i żaden hack tak mi nie działa (nie wiem ale może coś źle robię ;P) wszyscy mówią że nic nie działa a jednak Każdy ! Każdy Gracz na ok 3 resie ma już coś +11 exe i z 2 opcjami ;P widziałem też duuuużo itemków +15 (nie wiem jak to możliwe żeby zdobyć item +15 na wersji 97j : na sezonie 5 jest to możliwe ale rzadko ;P ) tak więc :

Proszę WAS !

Pomóżcie mi jak możecie dajcie jakieś triki, porady, może hacki ;P Wykażcie się Kreatywnością i pokażcie na co was stać :) jak znacie jakieś blasty podajcie

Tutaj (przydał by się jakiś hex edytor ;P lub skrypt do dodawania itemków do depo :)

Tak więc na Zakończenie ŻYCZĘ POWODZENIA :)

(P.S. robienie itemka na +11 jest dość DROGIE więc odpuśćcie sobie spam typu "może jakoś zrobili sobie itemki na +11 lolu" tak chaos jest walutą ;P za 1 chaosa można dużo kupić więc all idzie na BC aby 2 chaosy zdobyć ;P nie opłaca się bo do zapa 1 trzeba a nie zawsze na 100% wyjdzie ;P A i jeszcze coś Chaosy Dropią bardzo RZADKO !) :) pozdro dla Ziemba24 i LeeBrada :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...