Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Sklepem

noobekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z wystawianiem przedmiotów w sklepie. A więc chodzę sobie po m1 Ch2 znajduje miejsce odpalam tobol wystawiam przedmioty itp. i juz podczas ustalania cen lapie straszne lagi. odpalam sklep, po 5-10 minutach gra sie zacina zalkowicie, jedenwielki lag i wszystko staje, wtedy pojawia mi sie ciemny ekran, widze tylko myszke i slysze muzyke z gry. dlaczego tak mi sie robi? wy tez macie cos takiego? prosze o pomoc, wynagradzam + i -. sry za bledy jak sa ale pisalem na sszybko.

:)

Opublikowano

jesli uzywasz 1 hit killera to przez niego ^^

Lub poprostu jesli nie to no to slaby PC

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

dzieki. zadnych hackow nie uzywam( nie wiem dlaczego);p no i zapomnialem dodac ze mam slabego PC;] a czy wtedy jak jest ten ciemny obraz to sklep pracuje? bo wydaje mi sie ze tak

:)

Opublikowano

Sprobuj ustawic najmniejsza rozdzielczosc, wylacz mini mapke, ukryj czat i powinno byc lepiej.. Tez nie mam za dobrego kompa i mi to pomaga :)

Jak pomoglem moglbys dac + :rolleyes:

18706.png
Opublikowano

dzieki. zadnych hackow nie uzywam( nie wiem dlaczego);p no i zapomnialem dodac ze mam slabego PC;] a czy wtedy jak jest ten ciemny obraz to sklep pracuje? bo wydaje mi sie ze tak

Tak, sklep cały czas " pracuje "

Możesz spróbować dać rozdzielczość 800x600 i schować metka na bok ekranu ( tak aby wystawał tylko kawałek )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...