Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Discover -323Sm Problem :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wypełniłem oferte Sign up for free Student Discover Credit Card jakieś 2 tygodnie temu i nadal nie mam Sm :((( Gdy wypełniłem oferte przyszedł mi tylko 1 e-mail na poczte ale nic tam do potwierdzenia nie było :( Dokladnie mam wiadomosc na e-mailu 7sierpnia :) A wiadomosc jest taka :

This e-mail is to confirm that your application for the Discover® Student Card was received on August 07, 2010. Please allow up to 30 days for your application to be processed.

Note: If you did not make this request, please contact us at 'jakies numerki' between 9:00 am to 9:00 pm Eastern Time. For general questions about your Discover Card application, please contact us at 1-800-DISCOVER (jakies tam numerki xD). Our Customer Service Representatives are available 24 hours a day, 7 days a week to help you.

Wiecie dlaczego nie dostałem Sm ?? :( Proszę o odpowiedź i czy mogę jeszcze raz spróbować to wypełnić ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ ------------------------ xDD

Opublikowano

Bo tylko zatwierdzone oferty są nagradzane sm . Tam było coś takiego ,że do ciebie zadzwonią :D Mi też nie doszło z tego :(

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

napisali że do 30dni prześlą SM... tak mi się wydaje

POWRÓT METIN2 PL

s22 Orion - Q**l*n 34lvl

Opublikowano

nie przysla, bo ja juz czekam 1 miesiac ;]

i do tej pory nie mam ^^

Final_Fantasy_by_BloodRei.jpg

Even if the morrow is barren of promises, nothing shall forestal... my return...

Loveles Poem - CC:FF VII

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...