Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. były ktos laskaw wyjasnic mi krok po kroku co mam zrobić aby zaczął mi działać ten oto hack http://www.mpcforum.pl/topic/152251-ug-metin2-multihack-v80/ ...

odwdzięcze sie.

Na początku przedstawie to co robie ja ^^

więc tak, instaluje metina, rozpakowuje do folderu z gra mod kamera, nastepnie wrzucam dmg hacka (bez niego nie ogarne pieczeci ^^)no i potem zmieniam nazwe tego moda metin2mod na metin2mod.bin i włączam tego multihacka v80, lecz pisze mi proces not found ^^ moglby mi ktos powiedziec co zrobic zeby zaczelo normalnie dzialac ? tak owszem jestem taki tepy i ciemny ze nie umiem zrobic takiego prostego hacka heheheh :) z gory dziekuje i pozdrawiam :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

kocham kocham i daj mi ------ :)

Opublikowano

Em a gdy uruchamiasz mh v8.0 to pisze ci Metin2procces name :Metin2Client.bin?? jeżeli tak to zmieni to żeby pisało tak Metin2mod.bin powinno działać jeżeli nie będzie to nie wiem ;]

Opublikowano

Zrób koniecznie tak jak napisał UP, a i nie wiem czy będzie działać na spatchowanym metku więc lepiej nie patchuj :)

Opublikowano

tak zmieniam nazwe tego kamer moda na metin2mod.bin wbijam ta nazwe na tego hacka i dalej tak samo pisze, sa jeszcze jakies inne rozwiazania ?! jesli tak to prosze o napisanie ich

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

kocham kocham i daj mi ------ :)

Opublikowano

Metin2 nie dba już o nic eventy robią i OX zamiast narobić by te Mody nie działały i Boty ;/

Leniwi N00by no ale MY mamy korzyści

MPC 4 EVER!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...