Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin Soft Bot

JohnCena22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem. Ściągnąłem sobie metin soft bot, wysłałem sma dostałem klucz aktywowałem to wszystko fajnie. Teraz gdy chcę się zalogować po prostu nie mogę. Wpisuję login. hasło. wybieram serwer i kanał naciskam loguj i nic nie mogę się zalogować, na dole jest napisane status metin2.exe nieaktywny. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Nie idzie bo to nie jest bot.Nie uruchomisz czegoś czego nie ma.Po prostu oni robią ludzi w "ciula" i tyle.Lepiej pobierz sobie bota od Andrzeja a nie jakiś FAKE za dychę.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Bot w swietle prawa gry i niby KK jest sam w sobie nielegalny,"niby" popelniles przestepstwo go sciagajac.

Niewiem czy zostaniesz skazany w sadzie,naszym, panstwowym czy "GF"

Haha dzierstwo, ostatnio tak policjany mi tlumaczyl, ze to niezgodne z prawem, ale jesli tak by bylo to Andrzejt17

http://www.mpcforum.pl/user/135279-andrzejt17/

Wisialby na stryczku.

GLupi byles, mam nadzieje,że inni userzy, zrozumieją to na twoim błedzie.

Temat do zamkniecia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

PODAM DO PROKURATURY TEGO CIULA JESZCZE DZISIAJ. WYŁUDZIŁ TEN FAJFUS 11zł - TO JEST ART. 286 par1 kk . PODAM GO DO PROKURATURY JESZCZE DZISIAJ. UWAŻAJCIE NA TEGO IDIOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŻĄDAM ODDANIA PIENIEDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Piszesz na naszym forum że żądasz oddania pieniędzy? Przeczytaj co pisze w stopce tego soft bot czy gdzies tam. Na pewno gdzies napisali ze to tylko sciema ;D

Opublikowano

@Up

Tez tak mysle ;D

czcionka 0.01 xD

...................

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...