Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z All Cheatami ! ! !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Mały problem wczoraj czyli 19 sierpnia została przeprowadzona nowa konserwacja serwera po ktorej nie działaja mi cheaty np : EasyMetin2 PL (Ver 0.1.6.1509 Mod 5.1) Metin2_PL. Instalacja przebiega prawidłowo ale po instalacji gdy mam do wyboru serwery (gram na Serwandesie s17) wszystkie 4 ch sa: ......... jakby niedostępne kiedy chce sie zalogować Pisze Bład połączenia sie z Serwerem ;/ nie wiem co mam robic ;/

Prosze O Pomoc....

Probowałem juz wszystkiego nowego patcha od andrzeja17 instalowalem go do metka nic nie dalo obejscia all nie mam pojecia co mam zrobic .... poMoCy!!!!

CaLy Dzien Przy tym siedze.

Prosze o Jasne instrukcje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam Mam Mały problem wczoraj czyli 19 sierpnia została przeprowadzona nowa konserwacja serwera po ktorej nie działaja mi cheaty np : EasyMetin2 PL (Ver 0.1.6.1509 Mod 5.1) Metin2_PL. Instalacja przebiega prawidłowo ale po instalacji gdy mam do wyboru serwery (gram na Serwandesie s17) wszystkie 4 ch sa: ......... jakby niedostępne kiedy chce sie zalogować Pisze Bład połączenia sie z Serwerem ;/ nie wiem co mam robic ;/

Prosze O Pomoc....

Probowałem juz wszystkiego nowego patcha od andrzeja17 instalowalem go do metka nic nie dalo obejscia all nie mam pojecia co mam zrobic .... poMoCy!!!!

CaLy Dzien Przy tym siedze.

Prosze o Jasne instrukcje

Od kiedy moj ububiony serwer(czytaj najlepszy na PLu) jest s17? jakis nowy patch,moze czegos nie wiemale zmienilem serwer na Us,ze wzgledu na fl serwer botow(pl) Oczywiscie na serwer changer Od Andrzejat17

To jest ukryta treść, proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...