Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Troszkę Pytanie, Troszkę Apel

CrunkAintDead.

Explosives, najwyższe ratio.(Bez wspomagaczy.)  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie jest mo?liwe ratio na explosivach(najwy?sze)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu jest taki mały temat http://www.mpcforum.pl/topic/195771-klamstwo-czy-prawda/ według usera 120/80 nie jest możliwe , no cóż jak zobaczyłem ten temat padłem na ziemię. Codziennie gram na ratio 2.00+ tylko cqc explosives bez żadnych syfów które są publikowane na tym i innych forach (bez obrazy, forum superowe;>) Więc mam takie małe pytanie do Was, jakie jest MAXYMALNE ratio do osiągnięcia przez gracza który gra tylko na cqc i tylko i wyłącznie na cqc? Oczywiście bez cheatów , bo tak to pierwsza lepsza lamka ciora wszystko na 7.00+. Dla mnie maxymalne ratio na explo to 2.50 , gram w tą grę 1,5 roku z przerwami , trochę f2p trochę p2p i osiągam 2.00+. A teraz czas na apelację, wiem że to forum o cheatach bla bla, ale proszę Was nauczcie się pierw grać bez nich a potem można się czasami dla brechty pobawić na 1 lvlu latając i gasząc wszystkich jak gówno granatami :D

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

możliwe a czemu nie może być nawet 100ratio

zrób mi ratio chociaż 3.00+ na explosives bez cheatów/podkręta i wspomagaczy nagrywając jakieś akcje potwierdzające skilla to będziesz niezły ;). No chyba że wchodzisz na rooma rzucasz nade, może kogoś zabijesz i wychodzisz na randomie, ale to nie ma większego sensu.

Opublikowano

Hmmm myślę że tak 3,5 to max... no mnie sie wacha ratio... czasami ejst3 czasami mnie no tak 2,8.. a gram tylko explosive.. bez wspomagaczy itp.

Moja przygoda z wr trwa ponad 2 lata sporo się rpzewinęło pzrez moją karierę.. oczywiscie ratio mam resetowane.. bo na tym lvl bym takiego nie osiąnął.. max 3,5.. powyzej 3,5 to już raczej hacki...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Proszę o wypowiadanie się w ankiecie i zostawienie komentarza wyjaśniającego wasz wybór, gdyż bardzo ciekawi mnie Wasze zdanie. Wiele osób oskarża że 1.73 jest cheaterskie/nabijane/nie tylko cqc i inne, chciałbym się po prostu dowiedzieć co Wy o tym myślicie, gdyż na tym forum zawsze ktoś odpowiada, sensownie, szybko i co najważniejsze odpowiedzi jest bardzo dużo ;)

Opublikowano

Hmmm myślę że tak 3,5 to max... no mnie sie wacha ratio... czasami ejst3 czasami mnie no tak 2,8.. a gram tylko explosive.. bez wspomagaczy itp.

Moja przygoda z wr trwa ponad 2 lata sporo się rpzewinęło pzrez moją karierę.. oczywiscie ratio mam resetowane.. bo na tym lvl bym takiego nie osiąnął.. max 3,5.. powyzej 3,5 to już raczej hacki...

Sorry za double, ale bardzo mnie ciekawi Twój lvl liczba killi i kd? :D taki wyjątkowy double, nie karać ! :x

Opublikowano

Ja gram bez wspomagaczy i mam kd 2.14 lvl 57, wchodze na to forum sporadycznie zobaczyć czy są zabawki dla kidów (hacki) i czy wpodziewać sie takiego delikwęta w roomie. Wszyscy mnie dobrze znają ale nicku nie ujawnie ^^

sygna.png
Opublikowano

Ehhe< nie możę mieć takiego ratio najwyższe w WR to 4,12

i ma je koleś z 67 lvl

i dostał ostnio bana za hack (auto head)

więc ten to też hacker

10568.png?0.2642377038798923?0.22242380220702707?0.5959902411300836?0.3307534681240657
Opublikowano

Kiedy dużo grałem (mp5 + mp5k) to miałem na cqc ok. 2.50 - sądzę że dało by się więcej ale trzeba by cały czas skillować :) I nie chwalcie się jeżeli gracie na premium, bo z famasem czy AW_50 to każdy by sobie poradził.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

mój kolega miał 800,00 ratia bo se kupił reset kili i kolega mu dał kile :P

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Czytajcie topic ankiety, powiedziałem bez cheatów i podkręcania, ale też bez free killi. Bo co to za ratio z free killowania? No właśnie żadne ratio:). I chodzi mi też o gre na dłuższą metę, minimum z pół roku. Bo można fartownie wejść na nooobskie konto i akurat na 16 graczy 9 rund zagrać bardzo udany mecz ze statami 32/5 i wychodzi kd 6.2

Opublikowano

Bez haków ciężko wbić ratio, jest jeden gracz co sie wypiera haków ale widać, że ma bo nie uwierze, że wbił konto z 15 i zaczoł drugie a na Tym drugie ratio ma ponad 4.50

Dobry masz ten nick, GAMOŃ. bez cheatów ciężko ratio? Pff, z cheatami łatwiej ale graj normalnie bez cheata. Ja przy 45k killi (1 konto) mam kd 1.73 grając tylko na explosivach, nie wiem czy to takie trudne. Aaa i nie jestem lamusem który gra na cheatach lub podkręca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...