Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Noob Z S16 Daje Mi Kotno.

OzoneSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :) Dziś noob pisze do mnie jak grałem buffkiem że dam mi 36 lvl tylko muszę dać Yangi itp. i mówi że ma firmę i mu za to płacą i był tam ninja 36 lvl i szamana 1 lvl wchodzę na ninje jest tylko zbroja i strzały zmieniam mail itp. przypominam hasło do magazynu opróżniam magazyn same śmieci ale niech ma i wchodzę na Szamana a tam pełno Ku,2 Oz i kilka śmieci zgarniam to wszystko a później wchodzę na ninja a ten noob pisze z innego konta a to link do ss tego co napisał xD :

To jest ukryta treść, proszę

Liczę na +'y

Opublikowano

Ze tacy ludzie dostaja gold membery ... ''daj plusa '' jak widze takie cos , to az mnie kurwi , ze sa tacy idioci , ktorym na tym zalezy i daje minusa zeby strzelali smuty ... nie potrafisz rozciagnac okna wiadomosci?

Opublikowano

W miarę zabawne. Ale popraw błąd w nazwie tematu kotno bo trochu razi w oczy:)

Ale osoba która dała ci to konto była tak naiwna czy udawała?:P

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Udawała później do mnie pisali inne osoby co ty kur** myślisz że ja ci dam moje itemy +9,a wczoraj pisał na chat'cie pisał pomóżcie mi bo mnie okradli to mu napisałem dobrze ci tak i miałem jeszcze konto usunąć a on mi piszę że mam bana to ja mówię że on ma bana bo mam ss a on mi piszę zacytuje to "muj wójek jest gm i mogom sie jakos ss się zgubić"

Opublikowano

Jak widzę, kogoś takiego jak ten typ na SS'ach, to aż płakać mi się chcę, że polacy są tak pier*olnięci ...

Leci +.

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...