Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy ktoś grał w tą gierczynę? Jeśli tak to byłbym happy gdyby opisał swoje wrażenia z tej gry. I jesli ktoś grał w multi, to jak to wygląda? Czy nabija się levele, itp...

@edit

A czy tak jak w 4 są do broni kamuflaże, ulepszenia... Jeśli tak to czy któreś bronie mogą zostać ulepszone do wersji Gold? I czy znów są takie dodatki, że można mieć 3 granaty itp, itd...

Opublikowano

Cod 5 jest prawie taki sam jak cod4 więc wszystko jest tak samo... Max lvl to 65 (w becie 40). Gra ogólnie fajna ale moim zdaniem mogli się bardziej postarac ;p

Opublikowano

otoz cod 5 nie jest takie samo ;) cod 4 dzieje sie w czasach wspolczesnych.. a cod 5 znow w czasach II wojny swiatowej... ale jak juz wspomniales jest 65 lvl w mp ... ;)

mnie sie podobaja dzwieki ze czujesz sie jak na prawdziwej wojnie :D

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

CoD WaW jest wypasione :P dzisiaj pierwszy raz ja odpalilem i musze powiedziec ze fajne misje porobili normalnie rece nogi wszystko odpada xD Najlepsza zecza jest "Nazil Zombie" xD tryb MP (chyba tylko na localu) jestes w opuszczonym budynku jest noc i jest mgła, pełnia ksierzyca xD a tu nagle nawala cie setki zombiakow normalnie wszedzie bebechy xD

PS. Ale mam tez i problem z CoD waw ;p

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.