Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wnoszę o to samo co kolega Pawel1544, czyli:

1.Proszę o wytłumaczenie o co chodzi z Alteriwnet:

-skąd to pobrać

-Do czego służy

2.O podanie jakiegoś WH pod Alteriwnet czy jakoś tak :)

Za wszelkie dobre odpowiedzi 5 i + :)

Opublikowano

PressButon, ale ty podałeś tylko WH, a ja szukam co innego też :) Nie ma w CoD pliku .dat więc nie wiem. Trzeba jakiś dodatek wgrać czy coś? I co to jest to Alteriwnet ?

PS: Jeżeli podałeś co to jest to "Alteriwnet" to podaj z łaski swojej link :)

Opublikowano

Szukałem i dużo nie znalazłem rzeczy na ten temat ale mam Alteriwnet gdy uruchamiam iv4mp.exe jest update dosyć długo się pobiera i myślę że jak się pobierze będzie można grać na MP jest w tym plik .dat czyli mam nadzieję że jak pobiorę cały update podmienię ten plik .dat będzie działać ale czy Alteriwnet to servery Steama to nie wiem może to inny MP czy coś jak pomogłem daj + a jak chcesz Alteriwnet lub więcej info dzwoń na skype :D

POMOGŁEM ? DAJ +

Opublikowano

Nie wie co to alteriwnet, a już szuka haków? Youtube i Google nie boli. Wpadłeś na pomysł aby napisać na forum, ale żeby poszukać najpierw to nieeeee.

AlterIwnet: (to takie mw2 no steam, ale nie poelcam dla osób ze słabym netem lub głupich, bo trzeba umieć z konsolki korzystać. jak masz słabego neta lub poprostu sie nie łapiesz w tych sprawach kup na allegro cd keya mw2 i ciesz się grą)

http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24

Haki: (nie wiem nie korzystam, ale to chyba powinno działać, przynajmniej w komentarzach tak pisano i typ się cieszy wielka popularnością)

Opublikowano

GetNasty, CD-KEY'a nie potrzebuję, ponieważ mam oryginalnego CoD'a :) A co to jest to Airwnet czy jakoś tak, zapytałem z ciekawości :) Nie musisz się odrazu buntować.

Opublikowano

GetNasty, CD-KEY'a nie potrzebuję, ponieważ mam oryginalnego CoD'a :) A co to jest to Airwnet czy jakoś tak, zapytałem z ciekawości :) Nie musisz się odrazu buntować.

Jest to program dzięki któremu możesz grać na serwerach iwnet ;)

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

PressButton, ja prosiłem o coś co działa na oryginalu :) A tam wymaga jakiś plik .dat którego nie ma w oryginalu! :( Proszę o coś co działa na oryginalnym, i nie wymaga tego pliku .dat :<

Opublikowano

PressButton, znowu podałeś mi to samo, co potrzebuje jakiś plik .dat którego nie mam w moim CoD'zie, ponieważ on jest dodawany do "Alteirwnet" czy jakoś tak. W spisie hacków szukałem, szukałem po całym forum i nic nie znalazłem, albo jestem tępy, albo nie umiem wgrać, lub potrzeba tego "Alteirwneta"... Jeżeli znajdzie ktoś coś co nie potrzebuje Alteirwnet, proszę o link :) Dziękuje z góry :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...