Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powermt2[PL][Hamachi]

tokar1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PowerMT2

PRZYKRO MI ALE SERWER PADŁ ZA PARE DNI POWSTANIE OD NOWA!

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer hamachi PowerMT2

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

sieci.png

• PvpMT
  • PvpMT-2
  • PvpMT-3
  • PvpMT-4
  • PvpMT-5

Więcej sieci:

• PvpMT-6
  • PvpMT-7
  • PvpMT-8
  • PvpMT-9
  • PvpMT-11
  • PvpMT-12
  • PvpMT-13
  • PvpMT-14
  • PvpMT-15
  • PvpMT-16
  • PowerMT
  • PowerMT-2
  • PowerMT-3

Hasło:

metin2

raty.png

Exp: 150%

Drop: 300%

Yang: 300%

start.png

86lvl 300kk stal broń skille P

kowal.png

Ulepszacze: Nie

Magiczny metal: Tak

handlarze.png

kraj.png

Chunjo chunjo.png

godziny.png

• Poniedziałek: 10:00-24:00
  • Wtorek: 10:00-24:00
  • Sroda: 10:00-24:00
  • Czwartek: 10:00-24:00
  • Piatek: 10:00-24:00
  • Sobota: 10:00-24:00
  • Niedziela: 10:00-24:00

team.png

• [GA] Szymons
  • [GM] Tokar
  • [GM]
  • [GM]

gmmode.png

off.png

rekrutacja.png

off.png

kontakt.png

Video

Jeszcze nie ma

Serdecznie Zapraszam!

Link do pobrania packa z epickimi broniami i tytanowymi hwangami: http://www.multiupload.com/R503IICKHZ

Jeśli chcecie widzieć tytanowe hwangi i nowe bronie polecam ściągnąć jeszcze clienta servera LopMT2 i tam wkleic spolszczenie.

Jeszcze kilka słów odemnie:

1) w okolicach respu Best Kapitana w Chunjo (nie wiem jak jest w shinsoo i Jinno) respi się też Smok (lecą z niego tarcze na 80lvl) i Król Pająków (lecą z niego epiki i bronie na 70lv)

2) Zamiast mobków na pustyni respią się bossy.

3) na początku V2 Lodowej Ziemi respią się mobki, z których leci Materiał Produkcyjny (niewidoczne na spolszczeniu). Aby się tam dostać należy udać się do Pieczęci na środku Sohan.

4) Perły lecą z każdego mobka. są potrzebne do produkcji Kamieni Duchowych (u Soon)

5) w dolinie respi się Niebieska Śmierć (co 5 minut)

6) w Dolinie respi się Lodowa wróżka (między spotem BO a EZO w Chunjo). Ma drop identyczny jak ten z PL (poza krwistymi kamieniami i olejkami)

7) w dolinie także respi się Niebiański Komendant. Dropi z niego Pierścień Thora i Eeka. Pierścień Eeka jest wymagany do produkcji tytanowej zbroi i Hwanga.

8) Wgrane są wszystkie nowe bronie, zbroje i elementy ekwipunku z clienta simoxthehackera

9) Usunięte zostały bugi na Yang. Cena sprzedaży wynosi połowę ceny kupna czyli np. kupujemy miecz za 100yang, sprzedajemy za 50

11) Kowal wymienia fragmenty klejnotu (układające się w słowo M-E-T-I-N-2) na skille P. Klejnoty nie są dodane w grze, a okienko pojawia się, gdy mamy cały komplet

12) U Niepokaźnego Pieszego można wymienić Materiał Produkcyjny na pierścień Levi. Pierścień ten jest potrzebny do wyrobu hwanga i tytanowej zbroi. Jest to jedyny sposób, w jaki możecie go zdobyć nie modyfikując plików.

13) Quest zauroczenie miłosne na 70lv

14) Duża stabilność

18) Zwiększone Bony

@Ostatni Edit 21sierpnia 2010 20:59

Opublikowano

Super serwer! Jak najardziej polecam!

Popraw temat, by byl z prefixem.

Pozdro,

[GM]Chance

WBIJCIE TO SOBIE DO GŁOWY, ŻE JESTEM DZIEWCZYNĄ!

mój kanał yt

sig2fq.png

zapraszam do mojej galerii graficznej kliknij <<

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po Polsku. Ty też spróbuj...

Opublikowano

Dodaj SS handlarzy.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Handlarze sie co po chwile zmieniają wiedz narazie nie dodaje jak już będzie pewne że tak zostaną to dodam:)

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, wykupiłem już militara, miły GM ale chcę zwrócić na coś uwagę:

Jeszcze kilka słów odemnie:

1) w okolicach respu Best Kapitana w Chunjo (nie wiem jak jest w shinsoo i Jinno) respi się też Smok (lecą z niego tarcze na 80lvl) i Król Pająków (lecą z niego epiki i bronie na 70lv)

2) Zamiast mobków na pustyni respią się bossy.

3) na początku V2 Lodowej Ziemi respią się mobki, z których leci Materiał Produkcyjny (niewidoczne na spolszczeniu). Aby się tam dostać należy udać się do Pieczęci na środku Sohan.

4) Perły lecą z każdego mobka. są potrzebne do produkcji Kamieni Duchowych (u Soon)

5) w dolinie respi się Niebieska Śmierć (co 5 minut)

6) w Dolinie respi się Lodowa wróżka (między spotem BO a EZO w Chunjo). Ma drop identyczny jak ten z PL (poza krwistymi kamieniami i olejkami)

7) w dolinie także respi się Niebiański Komendant. Dropi z niego Pierścień Thora i Eeka. Pierścień Eeka jest wymagany do produkcji tytanowej zbroi i Hwanga.

8) Wgrane są wszystkie nowe bronie, zbroje i elementy ekwipunku z clienta simoxthehackera

9) Usunięte zostały bugi na Yang. Cena sprzedaży wynosi połowę ceny kupna czyli np. kupujemy miecz za 100yang, sprzedajemy za 50

11) Kowal wymienia fragmenty klejnotu (układające się w słowo M-E-T-I-N-2) na skille P. Klejnoty nie są dodane w grze, a okienko pojawia się, gdy mamy cały komplet

12) U Niepokaźnego Pieszego można wymienić Materiał Produkcyjny na pierścień Levi. Pierścień ten jest potrzebny do wyrobu hwanga i tytanowej zbroi. Jest to jedyny sposób, w jaki możecie go zdobyć nie modyfikując plików.

13) Quest zauroczenie miłosne na 70lv

14) Duża stabilność

18) Zwiększone Bony

To są słowa JachuPL

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Ja nie rozumiem,albo ludzi w huja za przeproszeniem robisz,albo mi sie cos zdrowo zjebalo oO.Wbijam na serva mam 1 lv,bez konia bez niczego nawet u handlarzy niema zasranych butow wiatru czy pelerynek,narazie czekam na jakis odzew ze strony ga,potem ocenie

Opublikowano
server Fajnyyy !!!!!! duzo eventow konkursy itp zapraszamy na server

Pozdrawiam [GM]MasterCikut

PS: dajcie pare -ikow

Jak GM to zawsze powie ze serwer fajny... ale to jest jedno wielke oszustwo .

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ja nie rozumiem,albo ludzi w huja za przeproszeniem robisz,albo mi sie cos zdrowo zjebalo oO.Wbijam na serva mam 1 lv,bez konia bez niczego nawet u handlarzy niema zasranych butow wiatru czy pelerynek,narazie czekam na jakis odzew ze strony ga,potem ocenie

Ponieważ to wszystko daje ci GM jak wejdziesz do gry:)

Opublikowano

Skoro są same pozytywy praktycznie to też zajrzę

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Gramy w Chunjo Zobaczymy z GA to nie jest pewne ale Może zrobimy ten server pod expa to nie jest pewne raczej nie ale sie zobaczy ;] czy wy bedziecie chcieli

Pozdrawiam i zapraszam do gry [GM]MasterCikut

CR.png

Opublikowano

Pisalem do ga,gm na hamachi wczoraj-bez odzewu,w shinsoo zadnego gm nie znalazlem wiec mam problem:f

Widać że nie czytasz wszystkiego pisze jak byk że gramy w CHUNJO.

Dorobione Nowe sieci!!

Opublikowano

mógł by ktoś napisać na GG:541351 bo miał bym pare pytań i potrzebował bym pomocy

Jeśli pomogłem,moje informację się przydały daj +;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...