Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim Cudem? -_-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=Player&nickname=bestone zobaczcie sami, bardzo ciekawi mnie jak ten gracz wbił tak szybko lvl, jak na razie liderem był xhawkeye08 z lvlem 81, tak sobie patrze z ciekawości i 100, wtf? Mógłby ktoś się wypowiedzieć w tym temacie? Czy to jakieś konto admina czy to po prostu samotny gracz z takim lvlem o_O

//edit. nie ma całego inventory wykupionego więc najprawdopodobniej nie jest to konto admina etc, ja mam przypuszczenie, że po prostu kandyduje na admina i mu w servach zmienili na 100, co wy o tym myślicie? Ja na razie jestem w lekkim szoku bo o kolesiu NIC , NIGDY nie słyszałem ani na oczy nie widziałem ;o

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

Może pracował z k2 przez jakis czas i go przyjeli i jest teraz nowy adminem ;)

Jakby był adminem to by było G1-Admin-Bestone ;o

Opublikowano

Co jak co ale sa hacki ktore zwiekszaja lvl :D moze w tym przypadku mamy do czynienia z takim czymś zreszta jesli chodzi o ratio nie wydaje mi sie ze wbil jednak 100 lvl grajac bo z czasem u nowych graczy z wbiciem wiekszego lvl-a dochodzi bardzo dobry skill ;d

Opublikowano

Albo się jakiś cwaniak włamał do bazy serverów po prostu i sobie tak okazyjnie walnął lvl 100 :D No w każdym razie mówcie co o tym sądzicie , bo ja nic po prostu nie słyszałem o tym kolesiu ;o

//2x up Jakby były hacki na lvl to zapewne byłyby sprzedawane w cholernie drogich vipach no i WarRock i tak już zcheatowany i zlagowany na maxa stałby się jeszcze gorszą porażką ;xx

Opublikowano

Albo się jakiś cwaniak włamał do bazy serverów po prostu i sobie tak okazyjnie walnął lvl 100 :D No w każdym razie mówcie co o tym sądzicie , bo ja nic po prostu nie słyszałem o tym kolesiu ;o

//2x up Jakby były hacki na lvl to zapewne byłyby sprzedawane w cholernie drogich vipach no i WarRock i tak już zcheatowany i zlagowany na maxa stałby się jeszcze gorszą porażką ;xx

Ekm... ;d warrock juz jest taka porazka no ale fajnie sie gra ;) musimy przyznac ;D

Opublikowano

ma reset KD "

Kill/Death Reset

Kill/Death Reset

Lease Remaining: Expired

HEheh

Tak to testowe konto raz kolege mi zbanował

10568.png?0.2642377038798923?0.22242380220702707?0.5959902411300836?0.3307534681240657
Opublikowano

Ekm... ;d warrock juz jest taka porazka no ale fajnie sie gra ;) musimy przyznac ;D

na 1-10 może i fajnie, ale wydaje mi się nie możliwością , że grając w tą grę 1,5 roku na 45 lvlu z k/d 1.73 nabitym wyłącznie na explosives z wymagającymi przeciwnikami, wbija lamka 0.70 lvl niski i jedzie każdego jak psa, niby forum o cheatach ale niektórych to troszkę krzywdzi (Sry za offtop, nic związanego z tematem :P)

a co do tematu, to myślę że już wyjaśniony.

Opublikowano

Co jak co ale sa hacki ktore zwiekszaja lvl :D

Ha, ale się uśmiałem.

Ja mysle ze to jakisz hack albo admin bo zobacz jego kd : Kills: 678 Deaths: 861 i ratio ; 0,79.

Hack? Ogarnij się, przecież widać, że miał reset k/d.

Poza tym, to jest postać Gm'ów, do testowania nowych broni, mapek i takie tam bzdury. Dodam jeszcze jedno, że sam grałem z nim 3vs3 B) Na marien.

maybenow.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...