Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz

komura_11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam dobrej myszki do grania. Ale nie wiem jaką kupić najlepiej taką do 100zł. Proszę o wasze opinie.

Zastanawiałem się nad tą myszą ludzie bardzo ją polecają: A4TECH X-750BF

Opublikowano

Mam taka co owned zaproponowal... shit ;/ W napawie juz byla i znowu sie psuje ... 1.Kolko nie dziala jak powinno 2. LPM przycina sie...

Opublikowano

Polecam kobiecą myszkę ^ ^.

100 zł to za mało na profesjonalną myszkę do grania.

Pozbieraj kasę i potem kup.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

najlepsze bezprzewodowki logitech itd :)

widac, ze sie znasz. Wireless to gowna.

@up

deatch, na pewno.

@top

ja zamowilem deathadder'a respawna. W poniedzialek go odbieram, co prawda kosztuje te 2 stowy, ale jest podobno jedna z lepszych myszek.

@down

Raz nie zawsze.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

wedlug mnie kupowac myszke za 200zł to głupota... :mellow: chociaż może sie nie znam...

ja se kupie myszke za 30zł i mi jakoś dobrze sie gra -.-...

Mój Log G5 kosztował nieco ponad 200 (nowa) i nie zamieniłbym jej na żadną inną :D. Warto wydać raz trochę kasy na sprzęt i mieć radochę na długi czas.

Skombinuj jeszcze do tego 100zł drugie tyle i kup razer deatchadder

Tylko ja widziałem nową deathadder za 140zł?

najlepsze bezprzewodowki logitech itd

fejspalm

Opublikowano

Polecam myszke Creative Fatal1ty 1010 ; ).

fanboj fatalitiego? to jest gówno i koniec, słuchawki to ścierwo. myszka też, jedynie to zasilacz jest wyjebany ;)

1285279961299.gif
Opublikowano

fanboj fatalitiego? to jest gówno i koniec, słuchawki to ścierwo. myszka też, jedynie to zasilacz jest wyjebany ;)

A miales wogole .? czy czytales opinie innych <hauha> .?

Przyznam zasilacz jest zajebisty. Sluchawek nie mialem. A myszke mam bardzo dlugo i swietnie mi sie gra w quake live, combat armsa ; ) , wiec nie narzekam ; D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...