Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Widoczne Itemy 100+ Na Spol.

Twix1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś zaprezentuje wam co zrobić żeby było widać zbroje/bronie itp +90

:)!

Więc pobieramy ten plik

http://w594.wrzuta.pl/plik/6gT6nP1yodN/widocznehwangi_byselectivation

Inne KLIKNIJ

Mirror 2

http://www.speedyshare.com/files/22110469/locale.zip

Kliknij

Brak skany 2 mirroru.

Skan plików

http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=69ea9cda2bb0490c5b480d8983f8c46e-1282301452

Inne KLIKNIJ

Następnie wklejamy całą zawartość pliku do folderu

PACK

Włączamy grę, (spolszczenie lub przez kamer moda )

Logujemy się i cieszymy się grą ;), będą widziane bransolety, naszyjniki hełm bronie hwangi ;p.

Pozdrawiam , nie wiem czy to było niech kidmod/ mod zamknie jak to było :P

Dajcie plusa

:D ++++

Poradnik bo widzę, że są problemy.

1 zainstaluj moda do folderu metin2

2 wklej całą zawartość do pack

musi być

mirror2

Włącz grę i wszystko działa.... bynajmniej mi działa.

Sprawdzałem dziś łatke ze speedyshaer ;) all działa itemy 90+ naszyjniki itp mają nazwę np.

Święty Naszyjnik itp, wyglądają jak te gówienka miłości, ale za to widać bony itp.

Więc proszę nie pierdzielić, że nie działa i nie ściągać -.-

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

raczej nie było , ponieważ nie widziałem

dzięki bo się przydało ;)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

heh... to też jest na youtube ale i tak masz +

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Czy nie pomyliłeś działu ? Na PL chyba nawet tych itemów w bazie nie mają

Czy to dział Metin2 PL, czy Metin 2? Nie wiem czemu śmiecisz swoimi postami w tym temacie.

@Topic

Dzięki za UP'a przydało się.

g0Tef.jpg

Opublikowano

TO daj pluska :) to mi pomoże spłacić 10 % xD

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

Opublikowano

nie działa, nie pobierać ... tylko psuje metka, teraz nie widać statów broni +80 oraz kd +5

Popieram cię.Normalnie widziałem hwang dla sury a teraz z tym w ogóle...Kd +5 widać ale nie widać co dają...Tarczy krwi skorupy nie widać normalnie, i z tego co zauważyłem to buty ze skóry smoka zmieniły nazwę na święte buty.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Dzięki szukałem ale niemogłem znaleźć a tu prosze taki tutek :)

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Mirror 2 działa dokładnie.... nie iwem w czym problem ja gram na csyt2 i all działa

Opublikowano

Teraz na CsYT2 pojawiło się dużo żółci <_< Wcześniej nie widziałem tylko pierścienia reinkarnacji ale mogłem go używać , a teraz w każdym sklepie są jakieś "niedorobione" itemy <_<

Opublikowano

To zawsze lepsze od zółci są te "niedorobione itemy" ;P

Opublikowano

są tylko naszyjniki hwangi itp... tych lodowych broni wrot piekieł nie ma raczej.

Opublikowano

To zawsze lepsze od zółci są te "niedorobione itemy" ;P

Źle może napisałem bo chodzi mi o to , że są żółcie ale nie chciałem nadużywać tego wyrazu :P

Opublikowano

Dziękuje all :P i serio kto powie, że to lipne bo wygląd itemów jest nie orginalny to się załamię...

Ci którzy dali - niech się cieszą , że chociaż widać jak zmienić bony w tych + 90-,-

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odświeżam ;]

Pozdro xdddddddd.........

Opublikowano

Dzięki przydało się choć o tym widziałem nic nie było na mpc Forum Masz + za chęci Pozdrawiam Rones

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

odswiezam xddddd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...