Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz znać wszystkie dane do konta. takie jak imie, nazwisko, data urodzenia, mail, sekretne pytanie oraz odpowiedź na to sekretne pytanie.

Opublikowano

Witam też mam ten sam problem ponieważ przy logowaniu napisałem błędną datę urodzenia i jej nie pamiętam ponieważ kolo było dawno założone i z tego co ja tu czytam to na stronce powinno być change password jak dobrze przeczytałem lecz ja tego nie mogę znaleźć mógł by mi ktoś dokładnie opisać położenie tego napisu (ew. zrzut ekranu) ;)

Pozdrawiam Vebre

PS:napisałem w tym temacie ponieważ nie chciałem zakładać nowego...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

jak nie pamientasz to nie zmienisz tak juz jest

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

wejdz na glowna strone ca nie na nexona tylko na glowna combata i zaloguj sie tam zmienisz haslo bez potrzeby podawania tych wszystkich zbednych rzeczy daty urodzenia itd...

na głównej stronie nexona też nie trzeba podawać tych danych. Wiem bo często zmieniam hasła

Opublikowano

Proszę czytajcie dokładnie do do końca moje posty ponieważ jak wyżej napisałem poprosił bym o zrzut ekranu (ss) ponieważ ja jestem ślepy albo sam nie wiem.. ;)

Pozdrawiam Vebre

PS:Nie wiem czy na dobrej stronie szukam chodzi wam o tą stronę?:

To jest ukryta treść, proszę

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@ Odświeżam @ @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ ;)

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@ Odświeżam @ @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ Odświeżam @ ;)

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

ktoś ci chłopie niezłego wałka pocisnął z tym change password, bo czegoś takiego nie ma ... czasem może się pokazać wymuszenie zmiany hasła, ale żeby się pokazało trzeba się zalogować na stronce wpisując login i stare hasło tylko