Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Programisty 18+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiliśmy otworzyć największego prywatnego serva w Polsce. Plany posuwały się bardzo szybko ,aż nagle wpadliśmy w pewien problem. Brakuje nam odpowiedzialnego, uczciwego, ogarniętego moda który umie postawić stronę, serwer oraz klient. Dlaczego Największego w Polsce? Ponieważ najwięcej ludzi na naszym serverze może grać bez żadnego laga !

maszyna dwu procesorowa, 16 giga ramy, 100 mega łacze, 40 terabajtów transfer miesieczny, zero lagów, procesor Bi Xeon Quad 8x 2.00+ GHz.

Myślicie że wystąpią na tym lagi? Nie sądze. Jeżeli ktoś chciałby sobie napisać tekst typu. "Chuj mu w dupe i tak zaraz padnie" niech sobie daruje. Serwer będzie stał na drogim dedyku a dzięki stworzonemu is nie będzie problemu z opłatą serwera.

Jeżeli ktoś sie zdecyduję proszę główne informacje wypisać w tym temacie lub u mnie na PW.

Pozdrawiam Nimfomanka

Opublikowano

Buhaha. W metinie programista 18 lat + :) Mocne, ile płacisz ;)?

IS jest nielegalny :) Mówisz, że maszyna 2-rdzeniowa. Potem piszesz, że procek 8x 2.00 GHz, co ty gadasz człowieku? Jak 2 rdzenie, to najgorszy dedyk z ovh.org. Sam nie masz powyżej 10 lat. Błąd błędem pogania.

Innym razem.

Opublikowano
Plany posuwały się bardzo szybko ,aż nagle wpadliśmy w pewien problem. Brakuje nam odpowiedzialnego, uczciwego, ogarniętego moda który umie postawić stronę, serwer oraz klient

Czyli zrobiliście już wszystko oprócz...wszystkiego? I szukacie kogoś kto to za Was zrobi?

pozdrawiam i powodzenia

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Szukam programisty 18+ i to prawda.. chce żeby to za nas zrobił. ponieważ chce za dobrą robote zapłacić. Denerwują mnie takie nie dojrzałe docinki typu "masz 10 lat " jak masz coś takiego pisać to odpuść sobie. Nabij sobie durnego posta gdzie indziej ;]

Powtarzam: Nie szukam programisty który mi zrobi mi clienta samego . Szukam kogoś kto zrobi to sam od początku do końca.

Mówisz, że maszyna 2-rdzeniowa. Potem piszesz, że procek 8x 2.00 GHz, co ty gadasz człowieku?

Wyssałeś sobie to z palca ;] napisałem że maszyna dwuprocesorowa ;]

Opublikowano

Czyli zrobiliście już wszystko oprócz...wszystkiego? I szukacie kogoś kto to za Was zrobi?

pozdrawiam i powodzenia

Myślisz że stawianie dobrego serwera to tylko stawianie go przez programiste? Mylisz się. Trzeba wszystko zaplanować. Załatwić budżet a najważniejsze znaleść programiste. Jeżeli ci coś nie odpowiada to napisz mi to na gg 8866802 a nie sb będziesz posty nabijał.. Cwaniaczek przy koleszkach.

Opublikowano

Mogę zająć się stroną w PHP, jeśli jesteście zainteresowani mogę zrobić ją za DARMO lecz chcę aby ten serwer POWSTAŁ !

Przedstawię kilka projektów, które sam robiłem i się zgadamy.

Pozdrawiam !

gg: 11048898

Jesteś doświadczonym graczem ? Weź daj -

old_school.jpg

Opublikowano

Nimfomanka Suicide kiedys mi powiedzial "takie rzeczy tylko w erze " i mial racje :)

Jak chcesz kogos powaznego trzeba duzo zaplacic a potem za administracje :) A dobrych ludzi na mpc nie ma takich sklonnych do pomocy :)

wakow9.png
Opublikowano

Nimfomanka: warn za spam

chyba nie dokońca rozumiesz słowa "spam" odpowiedź na czyiś komentarz to nie jest spam i prosze o wycofanie warna..

Opublikowano

Nimfomanka Suicide kiedys mi powiedzial "takie rzeczy tylko w erze " i mial racje :)

Jak chcesz kogos powaznego trzeba duzo zaplacic a potem za administracje :) A dobrych ludzi na mpc nie ma takich sklonnych do pomocy :)

Masz chyba racje. Nie znajde tu nikogo normalnego.. umieja tylko krytykować.. Poszukam gdzie indziej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...