Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej Arena

LorDoNaT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam takie małe pytanko , czy ktoś by chciał się ze mną zmierzyć na noże? Nie mam łopaty ani siekiery. Możecie mieć co chcecie mnie wystarczy nóż. Piszę to ponieważ jeszcze nikt na noże ( z polaków ) mnie nie pokonał :D jak by ktoś chciał pisać na PW lub na dole . Proszę nie uważać mnie za noob-a itp. Po prostu chce zobaczyć czy ktoś mnie pokona :rolleyes:

Opublikowano

to ja tez sie zmierze jesli tak mowisz ze najlepszy ale kazden jeden ma skilla i se moze dac rade wiec 100% nie badz pewny

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

było fair play tylko że mnie strasznie cieło bo jak ma sie 21.3 FPS to trochę źle. jak on uderzał to po 2 sek po uderzeniu dedałem hehe chciałem rew na innym serwerze ale Darcness ze poszedł hehe. Tak to bym wygrał :P

Opublikowano

lord cos tam jestes mocny w gebie tyle ci powiem.

a gowno robisz ja maja 10 fps pocisnol bym cie..

ps

chociaz to nie mozliwe bo 1 v 1 mam nawet do 400 fps;p

1377531174-U173186.png

Opublikowano

hah mam screeny jak cie zjechałem AveD a poza tym masz Wall hacka mam też screeny jak się przyznałeś nawet mam świadka że cie zjechałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...