Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Patch Dla Nie Działających Serwów

mamama00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem z tym, zainstalowalem metina, wkleilem pliki ktore sa w temacie i odpalilem EM2 z tego tematu

EM2 nie moze odnalezc metin2client.bin, wiec musze go recznie zaznaczyc - Zaznaczam i pojawia sie komunikat :

734229.jpeg

Prosze o pomoc...

Pozdrawiam i + dla autora tematu

Też mam ten problem, wie ktoś już jak to rozwiązać? Próbowałem ze 20 razy w różnej kolejności..

Instaluje metka(patchuje), wrzucam pliki, instaluje EM2.. Nic

Instaluje Metka, EM2, wrzucam... Nic.

Itd..

Wciąż to samo. Pomoże ktoś.?

+?

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomocy ! Mi nie działa , robie tak : Pobieram pliki , daje pliki z folderu pack , do folderu z metinem o nazwie "pack" , reszte plikow wrzucam bezposrednio do metina , OK , Wlaczam metka przez em 2 , loguje sie i wbijam do gry , gdy juz jestem nie pokazuje mi się OKNO em2 ! Pomocy .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi nie działa , tzn. serwery działają tylko ,ze em2 mi nie działa.Wbijam w metka przez em2 , wpisuje passy , loguje sie, i gdy mi sie włączy niema okienka z expbotem . Pomocy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i nie działa! ;(

Wywala błąd " Ta wersja EasyMetin2 jest przeznaczona wyłącznie dla polskiej wersji Metin2.metin2.com"

Co robię nie tak? : (

Opublikowano

Mi nie działa , tzn. serwery działają tylko ,ze em2 mi nie działa.Wbijam w metka przez em2 , wpisuje passy , loguje sie, i gdy mi sie włączy niema okienka z expbotem . Pomocy.

zainstaluj jeszcze raz EM2

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

to jest patch dla niemieckiej wersji EM2 !

najpierw zainstaluj metka ztorrentuj itd

zainstaluj EM2 pobranego z oficjalnej strony EM2 [wersje niemiecką]

a potem wrzuć moja pake do folderu z metkiem

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Nie ściągajcie tego! To keylogger, mi po godzinie konto okradł, później na PW w metku śmiał sie z ludzi którzy ściągają tego patcha...

Opublikowano

siemka mnie i tak nic nie wyszlo , nie udalo sie wrac kombinowalem na wszystkie spsoby, bede czekal na izy od andrzeja, ale jak fatycznie jest tak jak napisales ztym okradaniem kont to swinstwo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gram na twierdzy i nie dziala dodatkowo autor napisał ze gra na s6 i s6 też nie działa nie działa:

Monek,feniks,obsydian,twierdza,grymuar,onyks,agronas,kirian jednak daję plus bądź co bądź niektóre są naprawione jednak czekam z niecierpliwością na nowy patch,który będzie działał na twierdzy

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...