Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Moge Sie Zalogować.

fax

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Siema hakerzy!

Mam problem o toż to nie mogę się zalogować na http://www.gamersfirst.com/warrock/ a w grze to się mogę zalogować. Próbowałem na innym koncie to się da zalogować. Nawet kumpel sprawdzał moje konto i u niego też się nie da zalogować. Co te K2 zrobiło z moim kontem? Bo mam promocoda do wbicia a nie mogę się zalogować ;/

+++++

Budowniczy
Opublikowano

zmeiń pzreglądarkę jak nie pomoże to weź usuń ciasteczka w przeglądarce.. wyczysć kompa ccleanerem ;p

Napisałem że kumpel też sprawdzał u siebie i też nie może sie zalogować. Przeglądarkę zmieniałam.Wyczyściłem cclanerem i nie da rady sie zalogować.

Budowniczy
Opublikowano

Tu sie zaloguj /login.php

Nawet przez to się nie mogę zalogować ;/

Chciałbym napisać ticketa do k2 ale nie wiem jak napisać co i jak czemu sie moge sie zalogować gamersfirst.com

Tylko z czego tu napisać jak nie moge sie zalogować na konto :O

Pomóżcie pls

Opublikowano

Spróbuj tym sposobem na przeglądarce : mozilla, google chrome ale nie Opera ;)

1. Wejdź na tę stronkę : http://www.gamersfirst.com/marketplace/warrock/

2. Jeśli nie masz creditów to daj na pierwszy lepszy item "I want this"

3. Wtedy wyświetli się taki komunikat : "You must be logged in to access this feature." i pod spodem login i password.

4. Wpisz swoje hasło.

5. Wejdź w zakładkę "Profile", następnie "Redeem Code", potem "Code". Pod koniec już tylko wybierz grę i nick i na koniec wklej promocode i daj "Activate Code"

Jeśli pomogłem liczę na + ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Cytowałeś mnie i wyszlo inaczej niż napisałem. Jakąs cenzura forum, jeszcze raz napisze. www///.///gamers///first///.com////login///.///php

bez trzech kresek, tylko po com zostaw jedną

Budowniczy
Opublikowano

Nawet przez to się nie mogę zalogować ;/

Chciałbym napisać ticketa do k2 ale nie wiem jak napisać co i jak czemu sie moge sie zalogować gamersfirst.com

Tylko z czego tu napisać jak nie moge sie zalogować na konto :O

Pomóżcie pls

Nic z tego ;/ nie da sie zalogować. Dodam że w wr normalnie gram na tym koncie. A na innym koncie da sie zalogować na strone bez problemu.

Nie wiem co robić teraz. Da sie napisać do K2 na jakiś prywatny E-mail czy może ma ktoś jakiś E-mail do admina byle jakiego?

Budowniczy
Opublikowano

ja też tak mam czasami niemoge niewiem czemu coś posrali teraz w aktualizajach niemartw się jutro wejdziesz sra sie tak coś ;)

Tylko że ja już nie mogę się zalogować od 5 dni :O :o :O

Budowniczy
Opublikowano

Hejo. Mam już gotowego emaila i chciałbym wysłać do k2 z innego konta w sprawie problemu z logowaniem i nie wiem jaką kategorie wybrać w tickecie? możecie mi pomóc? Thx koledzy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...