Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon

czysz1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 250zł do wydania na telefon, zastanawiam się nad trzema modelami...

1. 6680

2. N70

3. E50

Który lepszy.Pisac

Jak macie jakieś inne telefony do zaproponowania to piszcie.

Jeśli pomogłem daj -

1282654735-U148832.jpg 

Sygna by PressButtom

^^^Moja strona^^^

Opublikowano

Wolałbym dołożyć i kupić tego

http://allegro.pl/item1183877540_piekny_jak_nowy_samsung_f480_komplet.html

A z tym co podałeś to N70

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ja ci proponuje ta

http://allegro.pl/item1196492146_nokia_e51_stan_bdb_orange_komplet_srebrna.html

@Down za taka cene z bajerami super raczej nie kupisz ale aplikacje to sobie z neta pobierzesz ^^

Opublikowano

Telefony dobre tylko że wole nówke a przynajmniej żeby wyglądało jak nówka, telefon najlepiej żeby był z z jakimiś bajerami, apliokacjami itp. potrzebuje takiego z dużym ekranem, macie po + :)

@UP

I żeby bez simlock'a

Jeśli pomogłem daj -

1282654735-U148832.jpg 

Sygna by PressButtom

^^^Moja strona^^^

Opublikowano

Jestem posiadaczem nokii N70, polecam ją, może nie ma wielu bajerów, wystarczająco, nie jest wypchana jak niektóre telefony w setki bajerów, są, lecz nie aż tak dużo, ale jest dość dużo gier na jej rozdzielczość(jeśli jesteś zapalonym komórkowym graczem). Muzyka nie jest najcichsza, wręcz bardzo dobra. Gorąco polecam.

P.S. Dodaj ankietę.

Opublikowano

Kurwa co to ma być , moj dziadek ma taki telefon to nie telefon tylko rzynchofon , kup se avile dzieciak i bd ok , avila najlepsza i tania do 200 kupisz ;]

sygnaf.png
Opublikowano

Ja napisze to co pisałem już kiedyś: jeśli chcesz tanio kupić nowy telefon i chcesz by był on w miare funkcjonalny to polecam kupić sobie podróbe z chin :) Sam jestem szczęśliwym posiadaczem podróbki nokii n97 i jestem z niej bardzo zadowolony.

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

N70 jak najbardziej tak (sam posiadam)

Pływa, spada z dużej wysokości na "główke".

Telefon kosa tylko jeden minus.

Ciężko kupić do niej karte pamięci i nie jest ona tania.

Me gusta.

Opublikowano

No ja bym miał dylemat między n70 a 6680 ;)

Ale prędzej n70 ;)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Z tych trzech to tylko i wylacznie N'ka.

Poszukaj tez Samsunga I550. Bardzo dobry telefon (sam taki posiadam - kupilem za 490zl nowcia z karta 4gb).

Opublikowano

Ja napisze to co pisałem już kiedyś: jeśli chcesz tanio kupić nowy telefon i chcesz by był on w miare funkcjonalny to polecam kupić sobie podróbe z chin :) Sam jestem szczęśliwym posiadaczem podróbki nokii n97 i jestem z niej bardzo zadowolony.

pozdrawiam

Zastanawiałem się nad jakimś z tych "Chińczyków" ale made in china to kojarzy mi się z gównem z lasu, ale jak długo go masz? bo nie chciałbym żeby chodził przez tydzień i padł. Odpisz

Jeśli pomogłem daj -

1282654735-U148832.jpg 

Sygna by PressButtom

^^^Moja strona^^^

Opublikowano

Mam go już kilka miesięcy.Ostatnio porównywałem z oryginałem - identyczny.Różnią się tym że oryginał ma lepszy aparat a chińczyk ma TV.Na stronie na której to kupiłem dają roczną gwarancje.Trzeba tylko umieć wszystko załatwić bo mogą go zatrzymać na granicy.

Chcesz wiedzieć więcej - pytaj.

pzdr

\m/ \m/

GG: 9261310

Gość Mounthains
Opublikowano

Polecam Ci Nokie z serii E.. Nigdy z nimi nie miałem problemów..

Opublikowano

Ja polecam Soniaka k550i . Mam juz go chyba 2-3 lata ( wtedy kiedy byl modny i byla promocja ; D). Polecial z 10 razy o sciane, spadl z 1000 razy na podloge, spadl z 10000 razy z biurka, wyslal z 100000 plikow, odtworzyl z 1000000 mp3, sluchawki byly wlozone do niego okolo 10000000 razy, w mojej kieszeni wyladowal okolo 100000000 razy .

Polecam . kupisz go za 50 zl ; ].

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Up jesteś downem .

Kup sobie Nokie N73 nokia zajebista posiadam ją od paru ładnych lat ; P

Jest głośna ale kartę pamięci można tylko 2G ; /

Aparat też nie najgorszy

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...