Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt]Na Którym Lvl Dropnie Rib

Duchowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was forumowicze!! Kieruję do was następujące pytanie na którym lvl najczęscie lota rib z ezo... Za poprawnę podpowiedzi + i 5.. NIe spAMOWAĆ!!!

Opublikowano

Ogółem dropi około 26-39 , najlepsze lv to 30-32 no i rękawiczka by się przydała :P .

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Nie lepiej wybrać ci sie do imhy z przeciętnym eq z hmm 14lvl'em? Masz 100% pewności na riba/FMS'a/Koziki/Antyka/jesiona/pięciokątną. Według mnie wbij ten 14 lvl mentalem zrob sobie eq +5/6 na EM ustawiasz żeby oddawał expa do gildi i masz przez noc ok. plecaka itemków na 30:)

A jak koniecznie chcesz na ezoty no to od 26 do 35 dropi.Mi na 41lvlu 2 dropły ( nie z ezotów spod świątyni) :)Najlepiej to 26-33 z oddawaniem expa na gildie :>

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Na ezotach przy sw (mental) expiłem od 25 lv do 40 lv mentalem i dropnął jeden rib.

Na ezotach gora - lewa strona mapy jeden rib na 9 godzin w nocy na 35 bodym (bral po jednej grupce)

riby najlepiej dropia na spocie chunjo i w IMHA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...